spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Organele de ordine, instruite pentru alegeri

- Advertisement -

Sefii politistilor vasluieni, jandarmilor si pompierilor au fost instruiti ieri pentru alegerile prezidentiale chiar de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. Ieri, de la ora 10.00, la Prefectura Vaslui a avut loc o videoconferintã la care au luat parte reprezentantii structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) de la nivelul judetului Vaslui: Mihai Carp, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Neculai Olaru, seful Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgentã, reprezentantul Jandarmeriei, Mircea Gologan, subprefectul judetului Vaslui. Gabriel Oprea i-a fãcut atenti pe cei prezenti la sedinta de lucru cã începe campania electoralã pentru alegerea presedintelui României si trebuie fãcute toate demersurile pentru asigurarea buletinelor de vot, stampilelor, timbrelor, autocolantelor, etc.

„Datoria noastrã este ca alegerile sã se desfãsoare în respectul legii. Sã facem tot ce depinde de noi ca procesul electoral sã se desfãsoare în conditii normale. Pe timpul campaniei electorale MAI va mobiliza 30.000 de forte de ordine, iar în ziua votului peste 50.000 de angajati vor fi mobilizati”, a spus Gabriel Oprea.

La nivel national vor fi organizate 18.550 sectii de votare, iar în strãinãtate 294 sectii de votare. În total, vor fi tipãrite 20.745.068 buletine de vot si vor fi confectionate 94.220 de stampile cu mentiunea „Votat”. (Andrei POPESCU)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.