Oroare! Femeie din Bacău, violată 5 ore de colegul de muncă al viitorului soţ

O femeie de 44 de ani din judeţul Bacău a trecut printr-o experienţă îngrozitoare. Potrivit Pro TV, a fost atacată în curtea casei, de un coleg de muncă al iubitului, care a bătut-o şi a violat-o!

După ore de chin, victima a reuşit să scape şi i-a spus partenerului său prin ce-a trecut. Iar bărbatul a cerut ajutorul poliţiştilor. În final, suspectul a fost prins şi reţinut.

Femeia şi iubitul ei urmează să se căsătorească şi au fost în vizită la viitorii naşi. Când s-au întors acasă, l-au întâlnit pe drum pe colegul de muncă al bărbatului şi l-au invitat în curtea lor, la un pahar. Musafirul a plecat apoi, iar gazdele s-au culcat. După o oră, femeia a auzit pe cineva strigând la poartă. Iar când a ieşit, a fost atacată.

Victimă: „El pe partea asta a venit şi m-a întrebat unde e Ciprian şi i-am zis că doarme. A lăsat sticla jos, m-a luat de gură ca să nu ţip şi m-a târâit tot roată după casă. De acolo m-a târât pe beci, am ţipat, dar nu m-a auzit soţul. După aia m-a dus în bucătărie.”
Reporter: Cât a durat tot chinul ăsta?
Victimă: „De la 23 până la 4 dimineaţa”

Agresorul a luat-o pe femeie cu forţa şi a dus-o la casa unei rude de-a lui. Abia acolo femeia a reuşit să se salveze.

„Am fugit pe geam dezbrăcată în chiloţi, am fugit în picioarele goale” a povestit femeia.

Iubitul acesteia spune că din cauza paharelor băute de bucurie că se însoară, a adormit buştean şi nu a auzit strigătele disperate ale viitoarei sale soţii.

Ciprian Amarandei – iubitul victimei: „Am ani de zile de când îl ştiu şi nu a fost periculos până acum cu mine, dar uite că acum s-a întâmplat. A profitat că eram oleacă obosit şi ce-a zis că acum e chita lui. Eu am încuiat poarta şi el a sărit gardul”.

Suspectul a fost reţinut, pentru 24 de ore. … https://zdbc.ro/oroare-femeie-din-bacau-violata-5-ore-de-colegul-de-munca-al-viitorului-sot/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ