22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Ovidiu Ioaniţoaia a suferit un atac vascular cerebral. În ce stare se află jurnalistul

Celebrul jurnalist Ovidiu Ioaniţoaia a suferit un atac vascular cerebral în noaptea de sâmbătă spre duminică. Incidentul s-a petrecut în timp ce cunoscutul gazetar se afla în vacanţă în Bulgaria.

În vârstă de 77 de ani, jurnalistul născut la Periş a trecut plin clipe complicate în ultimele 24 de ore. Ovidiu Ioanițoaia a confirmat faptul că a suferit un AVC. Totodată, acesta a povestit că a plecat spre casă, iar soția lui fost nevoită să conducă noaptea trecută de la Balcic la Constanța.

Din fericire, cunoscutul jurnalist a dat asigurări că starea lui de sănătate este bună în acest moment. El urmează să facă în zilele următoare „niște consultații”.

Ovidiu Ioaniţoaia a suferit un atac vascular cerebral, în timp ce era în vacanță. „Am trecut printr-un moment greu”

„Mă simt bine, nu mai am probleme. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă uşoară, a trecut, dar voi mai face nişte consultaţii. A condus soţia şi am ajuns azi-noapte la 3 la Constanţa, de la Balcic”, a declarat jurnalistul pentru Fanatik...https://click.ro/actualitate/national/ovidiu-ioanitoaia-a-suferit-un-atac-vascular-638065.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here