32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Ovidiu Laicu, fostul șef al DRDP Iași, se întoarce în scaunul de director general!

REVENIRE… Ovidiu Laicu, fostul director al DRDP Iași, se întoarce, în fruntea Regiei, după ce instanța i-a dat câștig de cauză.

SUPRIZĂ… Scos pe tușă în decembrie 2019, fostul șef al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, se întoarce în funcția de director general. Dat afară din funcție, Ovidiu Laicu a contestat decizia șefilor instituției în instanță. după 2 ani și jumătate de procese, Laicu a avut câștig de cauză. Pe lângă faptul că revine pe funcție, fostul director general va intra și în posesia unei sume considerabile de bani ținând cont de faptul că magistrații Curții de Apel au decis și plata salariilor restante pe perioada în care a fost dat jos de pe scaunul de direcor. Astfel, de DRDP Iași va avea un nou director, în persoana lui Ovidiu Laic.

Lovitură de teatru pentru Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași. Fostul director Ovidiu Laicu, scos pe tușă în decembrie 2019, se întoarce în fruntea Direcției. După concedierea acestuia, Laicu a contestat decizia conducerii în instanță. A durat doi ani și jumătate ca magistrații Curții de Apel Iași să dea verdictul final. Astfel, conform deciziei judecătorilor, Laicu se întoarce, de astăzi, în fruntea DRDP Iași. Mai mult, va intra și în posesia unei sume considerabile ținând cont de faptul că va primi și salariile restante din perioada în care a stat pe tușă. “Este adevărat, voi reveni în funcția de director general și voi primi și salariile compensatorii. A fost o demitere abuzivă și decizia Curții de Apel Iași este una corectă”, spune Ovidiu Laicu. În 2019, fostul director a aflat de la televizor că a fost demis de către ministrul Transporturilor de la acea vreme. „Am fost demis din funcție, în urma unui așa-zis audit efectuat la comandă de către inspectori ai Ministerului Transporturilor, un audit ce a durat două zile. La sfârșitul celei de-a doua zile, șeful corpului de control din Ministerul Transporturilor, dându-le dispoziție celor doi inspectori să vină urgent la București și să întocmească raportul de control că dl. ministru nu mai vrea să aștepte, dorește să ia măsuri în regim de urgență!”, spunea, la acea vreme. Ovidiu Laicu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Justiția a făcut dreptate, nu poți da un om afară ca ești tu mare șef, și mai ales ca acel om a muncit!
    Felicitări magistraților care opresc abuzurile șefilor de instituții publice!

  2. Dacă tot a câștigat în instanță, atunci ar trebui să să plătească cel vinovat.
    De ce trebuie să plătească statul român din banii proștilor?!
    De fapt așa se întâmplă și în alte cazuri… TOTUL fiind plătit din banul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here