Pacient COVID, căutat de Poliția Locală, pentru verificări, la două zile după ce murise în spital. Șefa DSP: “Familia putea să ne sune, să anunțe decesul”

Vali Dima, un inginer de software din Focșani, a relatat, pe Facebook, cum polițiștii locali au sunat pe telefonul mobil al tatălui său să verifice dacă acesta, confirmat cu noul coronavirus, respectă regulile de carantină, la două zile după bărbatul decedase la spital, a informat site-ul Vrancea24.

“Vineri, 6 noiembrie, Poliția Locală Focșani sună direct pe numărul de mobil al tatălui meu, pentru a confirma prezența la domiciliu (carantină DSP). Răspunde mama, care le comunică, stupefiată, faptul că soțul nu poate vorbi cu ei, pentru că decedase cu mai bine de 48 de ore în urmă, la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon!”, a povestit, șocat, Vali Dima, fiul celui decedat.

“Evident, mama nu a primit niciun răspuns la întrebarea: “Dar dumneavoastră nu comunicați deloc?”. Vali Dima, într-o postare pe Facebook: Bărbatul e în izolare și a mai spus că a fost verificat de polițiștii locali de patru ori în șase zile dacă se află la domiciliu. “Mi-am amintit vorba apăsată a unui locțiitor de unitate militară serioasă, care, într-o problemă minimă de comunicare interdepartamentală, tuna răspicat: «Nu știe stânga de dreapta!». Dumneavoastră cum apreciați treaba asta?”, a transmis Vali Dima.
Citeşte întreaga ştire: Pacient COVID, căutat de Poliția Locală, pentru verificări, la două zile după ce murise în spital. Șefa DSP: “Familia putea să ne sune, să anunțe decesul”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ