Pacient mort la spitalul de urgență din Galați după ce a fost uitat timp de 30 de ore în UPU

Acuzații grave la spitalul de urgență din Galați după ce un bătrân bolnav de cancer a fost uitat timp de 30 de ore în unitatea de primiri urgențe a unității medicale. Fiica bărbatului, medic din statele unite, este revoltată. 

Rudele unui pacient spun că bărbatul, în vârstă de 86 de ani și suferind de o boală gravă, a fost lăsat să aștepte, timp de aproximativ 30 de ore, pe holurile UPU la spitalul de urgență din Galați, până ce a fost dus în sala de operație.

„Tatăl meu a fost adus la unitatea primiri urgentă a spitalului cu o ambulanță. Tata are 86 de ani, a avut cancer de colon, acum are colonoscopie stabilă de doi ani. A fost evaluat de medicul UPU și după aceea a așteptat 30 de ore pentru rezultatul testului COVID-19, inițial pe un scaun, ulterior pe o targă”, povesteşte Raluca Papadopol, fiica bărbatului mort, citată de România TV.După zeci de ore în care nu a primit îngrijirile medicale necesare, nici tratament şi nici apă sau mâncare și niciun angajat al spitalului nu a contactat familia pentru a afla istoricul medical al pacientului, când a fost băgat în sala de operație, în timpul procedurii de anestezie, bărbatul a făcut un stop cardiac şi a murit.

„În timpul anesteziei a făcut stop cardiac și a trebuit să fie resurscitat. Familia nu a fost înștiințată. Cauza stopului cardiac a fost intervenția de orice fel”, acuză fiica bărbatului. … https://www.romaniatv.net/pacient-mort-la-spitalul-de-urgenta-din-galati-dupa-ce-a-fost-uitat-timp-de-30-de-ore-in-upu_5140313.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ