Pacient periculos, evadat de la Spitalul de psihiatrie Săpoca. Era internat după ce şi-a înjunghiat părinţii

Un pacient periculos a evadat luni dimineață din Spitalul de psihiatrie și măsuri de siguranță Săpoca, județul Buzău. Bărbatul de 23 de ani fusese internat la unitatea din Ojasca pe 9 decembrie după ce şi-a înjunghiat părinţii. Poliția a început căutările pentru prinderea autorului tentativei de omor.

Pacientul evadat de la Spitalul de psihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, are 23 de ani, înălțime 1,70 m, greutate aprox. 65 kg. La momentul părăsirii unității spitalicești purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru, fes de culoare neagră.

“Sfătuim persoanele care văd persoana căutată sa nu se apropie de aceasta, întrucât este cunoscută ca având comportament agresiv. Persoanele care dețin informații utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău, citat de stiridebuzau.ro. Tânărul fusese internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, în secţia de la Ojasca, după ce şi-a înjunghiat ambii părinţi, în urma unui conflict, după care a fugit, acesta fiind găsit de poliţişti la scurt timp. …https://www.romaniatv.net/pacient-periculos-evadat-de-la-spitalul-de-psihiatrie-ojasca-era-internat-dupa-ce-si-a-injunghiat-parintii_501699.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ