5.3 C
Vaslui
27-nov.-2022

PÃDURARUL PORNO! (video, audio)

- Advertisement -

Filmat dupã o partidã de sex cu o minorã

INCREDIBIL… Pãdurarul din satul Buda, Ion Niticã, om cu doi copii si situatie materialã bunã, bun profesionist, a fost filmat într-un motel din Roman, dupã o partidã de sex cu o fatã din acelasi sat, despre care se spune cã ar fi minorã. Cel care a reclamat acest caz incredibil sustine cã a informat conducerea Ocolului Silvic Bârlad despre scenele de sex din pãdurile din jurul satului Buda, pe care le organizeazã pãdurarul cu tot felul de fete de 15-20 de ani, însã nu s-a luat nicio mãsurã.

CINE SPUNE ADEVÃRUL?… Scandal în satul Buda, din comuna Osesti, acolo unde persoane anonime au reclamat la conducerea Directiei Silvice, în spetã Ocolul Silvic Brodoc, atitudinea de mare crai a pãdurarului din sat, Ion Niticã. Mai mult, cei care reclamã modul în care pãdurarul însealã fetele din zonã au trimis pe adresa redactiei o filmare de 11 minute, într-o camerã de motel, în care protagonist ar fi tocmai pãdurarul Niticã. Scenele de sex s-au petrecut în motelul „Imperial”, din Roman, detaliile fiind înregistrate un telefon mobil al fetei care a fost obligatã sã facã amor cu pãdurarul de la Buda-Osesti. Pãdurarul Ion Niticã s-ar fi dedat la o fatã din Buda, pe nume Mihaela Oana Ivanciu, despre care localnicii spun cã avea în jur de 16 ani. Un sãtean care a aflat detalii despre aventurile pãdurarului a reclamat toatã situatia la conducerea Ocolului Silvic Brodoc, arãtând si o serie de detalii ale întâlnirilor amoroase ale pãdurarului cu fata. Iatã ce sustine în reclamatia anonimã: „27 august 2012 – între orele 10.30-11.30 s-a petrecut scena de amor, în pãdurea mare din satul Buda, com. Osesti, la locul numit Piciorul Viei, unde a fost parchet în anul 2011. Aveti atasatã mai jos înregistrarea audio (înregistrare care a ajuns în posesia redactiei noastre, n.r.). 1 septembrie 2012 – domnul Niticã Ion petrece o zi amoroasã la motelul „Imperial” din Roman cu aceeasi persoanã, Ivanciu Oana Mihaela (16 ani). Mai jos aveti atasat videoclipul de la pensiune in care , spre final , domnul Nitica afirmã: „… ne vedem în pãdure!”. „Ce pot sã spun? O mizerie ordinarã, o fãcãturã, pãdurarul este bãrbat adevãrat, are doi copii mari, nu stiu cine i-a fãcut asa ceva. La mine nu a ajuns o asemenea bazaconie, nu stiu cine a reclamat prostia asta”, a fost reactia directorului Directiei Silvice Vaslui, ing. Dumitru Popoiu.

Un cititor al ziarului nostru a trimis pe adresa redactiei o sesizare incredibilã. Realizatã sub forma unei scrisori, sesizarea atrage atentia asupra unor fapte reprobabile pe care le-ar sãvârsi un functionar al statului român, un pãdurar din satul Buda, comuna Osesti. „Materialul pe care vi l-am atasat mai jos l-am trimis domnului director al Ocolului Silvic Brodoc (în realitate, este vorba de seful Ocolului, n.r.), nu am primit rãspuns la reclamatia fãcutã desi a trecut destul timp (octombrie 2012), iar pânã în acest moment nu am observat schimbãri. Stiu cã v-ati implicat în campanii de combatere a prostitutiei juvenile si cred cã materialul de mai jos vã va fi de folos în realizarea unei anchete, mai ales cã minora Ivanciu Oana-Mihaela a întretinut relatii sexuale cu administratorul firmei S.C. CONSTRANS SRL VASLUI, Sandu Constantin, acesta din urmã plasând-o la alte persoane publice din orasul Vaslui. Tin sã cred cã presa vasluianã nu se va lãsa influentatã de anumite persoane si anumite institutii si va aduce în atentia autoritãtilor si acest caz”, scrie în sesizare un cititor care se semneazã „Anonim”. Reclamatia ajunsã pe biroul sefului Ocolului Silvic Brodoc are unele nuante poetice, dar destul de bine ancorate în prezent. „Desi nu îmi stã în fire de a face asemenea reclamatii, scena oripilantã pe care, fãrã sã vreau, mi-a fost dat sã o vãd (scene de amor nebunesc, sex oral cu o copilã amãrâtã doar de 16 ani, care s-a lãsat convinsã de câteva zeci de lei si de nevoia mamei de a avea lemne de foc pentru iarnã) m-a fãcut sã-mi aduc aminte de un ilustru cãrturar al zilelor noastre, care a scris cu mult drag despre padurea satului Buda: „Acest peisaj în care se contopeste vechiul cu noul este completat de pãdurea adâncã si rãcoroasã în care îsi gãsesc adãpost vietuitoarele pãmântului. Deseori mã plimb pe potecile ei, ascultând ciripitul pãsãrilor si fosnetul frunzelor, admirând farmecul de umbre si culori, lãsându-mã purtat într-o lume pe care numai un om care iubeste natura o poate vedea”. Mi-as fi dorit ca acest peisaj sã rãmânã asa cum este descris în pasajul de mai sus si nu transformat într-un bordel de unii dintre angajatii dumneavoastrã. Sunt convins cã functia pe care o aveti vã permite sã luati toate mãsurile care se impun si cã în viitor nu veti mai lucra cu asemenea oameni”. Poate cã documentul cu pricina ar fi fost o simplã rãzbunare din partea cuiva, o persoanã de rea-credintã, dacã nu ar fi apãrut si probele. Acestea aratã moralitatea îndoielnicã a pãdurarului si metodele prin care face sã-i cadã la pat fete tinere din Buda.

Înregistrãri buclucase: „Te-ai pregãtit ca lumea pentru p…ã?”

Într-o înregistrare audio ajunsã pe adresa redactiei, o voce femininã, despre care se spune cã ar fi Oana Mihaela Ivanciu, poartã o discutie cu pãdurarul Niticã si pun la cale un adevãrat dezmãt, care s-a lãsat cu perversiuni în pãdure. Conform înregistrãrii, cei doi amanti plãnuiesc sã se întâlneascã în pãdure, înregistrarea fiind fãcutã de pe telefonul fetei, iar data fiind 27 august 2012.

Fata: Mã auzi? Mã auzi?

Pãdurar: Da.

Fata: Pãi, unde vrei tu?

Pãdurar: Unde zici tu.

Fata: Unde vrei?

Pãdurar: Nu stiu, unde îti vine mai bine.

Fata: Mie îmi vine bine oriunde, îmi e indiferent. Ai auzit?

Pãdurar: Da, da. Pe cãrarea ceea mare, prin pãdurea mare, unde ne-am mai întâlnit o datã. Pe unde am avut parchetul.

Fata: Bine. Sper cã nu faci vreo smecherie, nu?

Pãdurar: Pãi te sun cam cu 20 de minute mai înainte. Cam într-o orã si jumãtate, cam asa. Bine, pa.

În cea de-a doua, pãdurarul si amanta sa pun la cale o orgie, la Roman, în care se pare cã ar fi implicate si alte persoane, probabil unii „cu dare de mânã” din Vaslui, aflati în cãutare de aventuri pe la tarã.

Pãdurar: Mergem s-o luãm?

Fata: Cum?

Pãdurar: Mergem s-o luãm si pe ea?

Fata: Da, mãi, a zis cã da, cã nu e problemã, eu ti-am zis cã ea azi e colo, mâine-i colo si nu stiu sigur unde e ea. Ti-am zis unde-i, nu? La Valea Ursului, nu?

Pãdurar: Da’ ce dracu mai cautã la p…ã si acolo?

Fata: Eiii, dracu s-o ieie, c-o zis cã e moartã dupã p…ã.

Pãdurar: Fã, dar mãcar e curatã asa?

Fata: E curatã, uãi, stai linistit.

Pãdurar: Ca… sã luãm niste prezervative, oare?

Fata: Pãi ia, ar fi cazul, cã…

Pãdurar: Las’ c-am sã ieu de pe la Roman. Dacã mergem pe la Valea Ursului o ieu pe ea si mergem la Roman, în partea aceea.

Fata: Da, da, da.

Pãdurar: Esti pregãtitã de p…ã ca lumea, asa?

Fata: Da’ cum, m-am fãcut fresh, m-am spãlat, m-am aranjat. Acuma astept sã vinã mama, sã-i bag o minciunã, cã mã duc la scos cartofi, la Maricica.

Pãdurar: Pãi, da’ în cât timp vine mã-ta, cã asta vine…

Fata: Trebuie sã ajungã, cã s-o dus sã ieie un sac de fãinã de grâu. L-a plãtit de vreo douã-trei zile si nu a avut timp sã-l ieie, cã dacã o fost cu ziua în sat… La Maricel s-o dus.

Pãdurar: Deci, pe unde o iei? Unde ne întâlnim?

Fata: Pãi nu ai zis cã spre drumul Osestiului?

Pãdurar: Pãi si pe unde sã vii? Prin poienitã?

Fata: Eu o ieu pe partea cealaltã, stii, pe drumul Osestiului, ne întâlnim la capãtul drumului, pe la Baciu încolo. Ca sã nu ne vadã lumea.

Pãdurar: Pãi da, uãi, dar ista vine încoace, uãi. Tu te duci încolo…

Fata: Sau cum? O ieu prin poienitã?

Pãdurar: O iei prin poienitã si ne întâlnim încolo, printre case, de la poienitã aicea, între… Stii?

Fata: Nu stiu, de la poienitã spre case, unde e ulucul cela?

Pãdurar: De exemplu, o iei spre poienitã si ne întâlnim înainte de a ajunge în sat, stii?

Fata: Aha, da, da, stiu pe partea cealaltã.

Reactia directorului de la Silvic: „Ce sanctiune sã-i dau?”

L-am contactat pe directorul Directiei Silvice Vaslui, ing. Dumitru Popoiu. Seful pãdurarilor a rãmas interzis auzind cã sunt înregistrãri audio si chiar filmare cu pãdurarul în timpul „functiunii”, în motel, la Roman. „Nu stiu dacã e adevãrat. Ce pot sã spun? E o rãzbunare a cuiva, cine stie cine a fãcut asta? Omul nu a violat pe nimeni, este un profesionist, ce pedeapsã sã-i dãm? Nu facem nicio verificare, nu a gresit cu nimic, are doi copii mari, este serios. Este o abjectie, cel care a fãcut asta s-a fãcut de râs, este penibil. A discredita pe cineva în asemenea hal este un lucru grav”, a spus directorul Popoiu. Am încercat sã-l contactãm si pe pãdurar, însã nu am reusit, deoarece nu avea semnal în zona în care era.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.