31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Pădure manifest în curtea Spitalului Județean Vaslui: vor fi plantați 27 de stejari, câte unul pentru fiecare stat membru UE

PROIECT… „PICKnic Europa” constă într-o acțiune de ecologizare, un dialog informal despre prioritatea Comisiei Europene – „Pactul verde european” și plantarea a 27 de stejari.

ACȚIUNE… Eveniment inedit în curtea Spitalului Județean Vaslui. Se numește „PICKnic Europa” și constă într-o acțiune de ecologizare, un dialog informal despre prioritatea Comisiei Europene – „Pactul verde european” și plantarea a 27 de stejari, câte unul pentru fiecare stat membru UE, ce vor alcătui pădurea manifest – EU4EST. La eveniment vor participa tineri, cadre didactice și reprezentanți ai administrației publice locale, precum Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui, Garda de Mediu și Direcția Silvică a județului Vaslui.

„PICKnic Europa” este organizat de Centrul Europe Direct Vaslui și Consiliul Județean Vaslui. „Obiectivul evenimentului este de a contribui la conștientizarea viitoarei generații asupra importanței protejării mediului, de a încuraja populația județului Vaslui să acționeze în mod responsabil față de mediul înconjurător și de a contribui astfel la reducerea poluării și protejarea biodiversității naturale. Schimbările climatice și degradarea mediului sunt o amenințare existențială pentru Europa și pentru întreaga lume. Din acest motiv, prioritatea nr. 1 a Comisiei Europene este de a transforma Europa în primul continent neutru din punct de vedere climatic, până în anul 2050. Pactul verde european va transforma UE într-o economie modernă, competitivă și eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor”, au transmis organizatorii.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Stati linistiti , ca nu i-a a pucat pe ei plantatul copacilor asa pe nepusa masa… probabil e vreu ritual masonic dupa ce si-au facut norma de morti cu tubu de oxigen industrial…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here