9.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Pahare de carton și consumabile eco-friendly disponibile în gama Snick Ambalaje

- Advertisement -

În industria HoReCa nevoia de consumabile este mare. Având în vedere că majoritatea restaurantelor livrează și la domiciliu, preiau comenzi și așa mai departe, stocul trebuie reînnoit în mod frecvent. Pentru ca afacerea să meargă și să prospere în același timp, trebuie de avut în vedere un furnizor specializat în comercializarea consumabilelor. În continuare  urmează să aflați de Snick Ambalaje și de oferta acestora.

Ce găsiți la acest furnizor? În stocul Snick Ambalaje găsiți farfurii biodegradabile, pahare de carton, tacâmuri din lemn, sacoșe personalizate, cutii pentru pizza sau tort și lista poate continua. Toate aceste consumabile nu conțin însă plastic. Acesta din urmă este un material toxic pentru mediul înconjurător, după cum urmează să afli.

Pahare din carton, o alegere eco

Paharele de carton au devenit o alternativă populară la paharelele de plastic pentru consumatorii din întreaga lume. Acestea sunt utilizate frecvent în cafenele, restaurante și magazine de cafea, dar și în locuri precum gări și aeroporturi. Există o serie de motive pentru care paharelele de carton sunt mai utile decât cele de plastic și de ce sunt o alegere mai bună pentru mediu.

În primul rând, paharele de carton sunt mai ecologice decât cele de plastic. Plasticul este un material care nu se descompune și care poate fi dificil de reciclat. În plus, producerea de pahare de plastic necesită utilizarea unor cantități mari de petrol și gaze naturale, ceea ce are un impact negativ asupra mediului înconjurător. În schimb, paharele de carton sunt fabricate dintr-un material biodegradabil, care se poate descompune natural în timp. De asemenea, producția lor necesită mai puține resurse și energie decât producția paharelor de plastic.

În al doilea rând, paharele de carton sunt, de asemenea, excelente în a menține temperatura băuturilor mai mult timp. Acest lucru se datorează faptului că  acest material, și anume cartonul este un bun izolator termic, iar straturile multiple de hârtie folosite la fabricarea paharelor ajută la menținerea băuturii calde sau reci pentru o perioadă mai lungă de timp.

Totodată, o chestiune de luat în calcul  constă în faptul că aceste pahare de carton sunt mai sigure decât cele de plastic. Plasticul poate elibera substanțe chimice periculoase în băuturi în anumite condiții în timp ce paharele de carton sunt sigure pentru utilizarea cu alimente și băuturi, fără a lăsa reziduuri periculoase.

Snick Ambalaje vă ajută cu personalizarea acestor consumabile

Paharele de carton pot fi personalizate cu ușurință cu sigle, mesaje sau desene. Acest lucru le face ideale pentru evenimente corporative sau promoționale, precum și pentru a oferi o experiență personalizată consumatorilor. La Snick Ambalaje puteți accesa acest serviciu și puteți alege să personalizați așa cum doriți aceste ambalaje. Alegeți un simbol distinct, poate un logo ce v-ar ajuta afacerea să se diferențieze de ceilalți competitori.

Mai multe informații despre produse, dar și despre acest serviciu găsiți pe site-ul oficial Snick-Ambalaje.com. Tot de acolo puteți comanda sacoșa cu mostre pentru a putea testa în prealabil ambalajele pe care doriți să le achiziționați în cantități mai mari.

Date de contact:
comenzi@snick-ambalaje.com
Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.