spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
02-oct.-2023

Paito s-a alãturat lotului

- Advertisement -

Fundasul stânga a ajuns în Antalya

FLANC… “Galben-verzii” au un coleg nou la antrenamente. Fundasul stânga, Martinho Martins Mukana, poreclit Paito, a ajuns în Antalya si a început deja pregãtirea sub comanda lui Inacio Augusto. În Antalya au ajuns si Gerlem, Farkas, Milanov si Milisavljevic, în timp ce tinerii Vlad Bujor si Andrei Fãgãrãsanu nu au convins si au fost trimisi acasã. Un alt fotbalist aflat pe lista de achizitii a Vasluiului, Issa Ba, a semnat cu Gaz Metan Medias.

Inacio si-a întãrit lotul cu încã un jucãtor de culoare. Fundasul stânga, Paito a fost convins sã aleagã Vasluiul, iar tehnicianul portughez va încerca sã facã loc în primul unsprezece. Paito are 29 de ani si a jucat ultima oarã pentru formatia Neuchatel Xamax, din prima ligã din Elvetia. Fotbalistul nãscut în Mozambique a avut un debut promitãtor în Portugalia, acolo unde dupã ce a debutat la Braga a fost transferat de Sporting Lisabona. Dupã doar 24 de jocuri, cei de acolo l-a împrumutat la Guimaraes de unde a ajuns în Primera Division, la Mallorca. Nici acolo nu s-a acomodat, linistea si forma regãsindusi-o în Elvetia, la Sion, iar ulterior la Neuchatel. Dupã cinci sezoane în Elvetia, Paito a cerut sã devinã liber de contract si s-a alãturat de câteva zile lotului Vasluiului, în cantonamentul din Antalya. Antrenorul Augusto Inacio îl cunoaste pe Martinho Martins Mukana de când acesta evolua în Portugalia, lucru ce îl face favorit pentru un post de titular. Paito are 1,70 m, este stângaci, iar principala lui calitate este viteza.

Un alt jucãtor cu care Vasluiul s-a aflat în tratative, senegalezul Issa Ba, nu va mai ajunge sub comanda lui Iancio. Mijlocasul celor de la FCM Târgu Mures a ales ca destinatie formatia Gaz Metan Medias. “Am semnat pânã la varã cu Issa Ba. Vine liber de contract si avem optiune pentru un transfer definitiv.”, a declarat presedintele echipei Gaz Metan Medias, Ioan Horoba. Nici Vlad Bujor si nici Andrei Fãgãrãsanu nu au fost pãstrati în lot, cei doi jucãtori nereusind sã îi impresioneze pe oficialii „galben-verzi”. Dupã ce Farkas, Gerlem, Milanov si Milisavljevic au ajuns si ei în cantonament, singurii fotbalisti pe care Inacio nu îi va vedea la lucru sunt Ionut Balaur si Gladstone, ambii accidentati.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.