8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Pajura Husi, campioana de toamna

- Advertisement -

LIDERI LA JUNIORI D… În vara acestui an la Husi a luat fiintã clubul sportiv Pajura Husi, club care se axeazã strict pe promovarea copiilor si juniorilor. Dupã numai câteva luni de la înfiintarea clubului, una dintre echipe a reusit performanta ca la jumãtatea campionatului juniorilor D sã ocupe prima pozitie a clasamentului în fata juniorilor de la FC Vaslui.

Clubul a fost înfiintat la initiativa unor fosti jucãtori si antrenori ai lui FCM Husi, obiectivul declarat fiind cresterea micilor fotbalisti cãtre marea performantã. În acest scop, în luna august a acestui an au fost alcãtuite douã grupe de copii nãscuti în anii 1998-1999 respectiv 2000-2001, pregãtite de Marian Tãtaru si Adi Racovitã. Cei doi antrenori, pe lângã copiii din Husi s-au axat si pe pustii din comunele limitrofe orasului Husi. Chiar dacã grupa 1998-1999 a fost formatã în luna august a acestui an, pustii pregãtiti de cei doi antrenori huseni se aflã pe primul loc în campionatul judetean rezervat juniorilor D. Husenii conduc cu 36 de puncte, fiind urmati la doar trei puncte de Sporting Club Vaslui. În cele zece etape disputate pânã acum, Pajura a obtinut nouã victorii si un singur esec. De apreciat sunt micii fotbalisti din localitãtile învecinate orasului Husi, care fac naveta pentru a veni la antrenamentele echipei. Antrenorul grupei, Marian Tãtaru e foarte multumit de aceste rezultate, mai ales cã grupa a fost formatã în luna august a acestui an. “Sunt foarte multumit, copiii au progresat de la meci la meci. Sunt copii ambitiosi care fac naveta din mai multe sate din jurului Husului, pentru a deveni fotbalisti”, a declarat Marian Tãtaru. Cei mai talentati jucãtori ai clubului sunt: Tudoran Alexandru (Cretesti), Ferenciuc Andrei (Valea Grecului), Tenu Bogdan (Husi), Tofan Sebastian (Stãnilesti), Sava George (Pãdureni), Vizitiu Rãzvan si Bustiuc Rãzvan (Ghermãnesti).

“Avem nevoie de întelegerea primãriei”

Oficialii echipei sustin cã au nevoie de întelegerea primãriei pentru a putea sã-si desfãsoare activitatea în sala de sport, mai ales cã în luna februarie, juniorii huseni vor participa la Brasov Indoor Cup. “Am avea nevoie de întelegerea primãriei si a consiliului local pentru a ne putea desfãsura activitatea în sala de sport, mai ales cã anul viitor vom avea câteva competitii în salã. Cãutãm oameni potenti din punct de vedere financiar, care sã ne sprijine”, spus Marian Tãtaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.