20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Pancu dorit insistent de Rapid

CURTAT… Marius Sumudicã vede în Daniel Pancu drept solutia idealã pentru noul plan pe care antrenorul îl pregãteste la Rapid. Chiar dacã este dorit cu insistentã, revenirea lui Pancu în Giulesti se va putea realiza doar dacã cele douã cluburi, Rapid si FC Vaslui, se vor întele la bani.

Chiar dacã nu a mai fost vãzut prin Vaslui de câteva luni, mijlocasul Daniel Pancu se aflã încã sub contract cu ‘‘galben-verzii’’ si este asteptat în continuare la antrenamente. De când a fost însã trimis la echipa a doua Pancu a declarat cã nu va mai continua în Moldova si cã va face tot posibilul sã se despartã de FC Vaslui. Recent, antrenorul Rapidului, Marius Sumudicã si-a manifestat interesul fatã de serviciile lui, dar finantatorul Adrian Porumboiu a declarat cã deocamdatã pe adresa clubului nu a sosit încã nici o solicitare în acest sens.

‘‘Mi-a promis cã va veni’’

„Îl doresc enorm pe Pancu, chiar pot sã spun cã e în capul listei noastre de transferuri. Venirea lui ar însemna mult pentru vestiarul echipei. Am un mare respect pentru rapidistii adevãrati. Eu am vorbit cu Daniel si de Crãciun, am înteles cã ar avea ceva probleme la club. Mi-a promis însã cã si le va rezolva si cã va veni la Rapid.” – Marius Sumudicã, antrenor Rapid.

„Nu m-a contactat nimeni”

„Nu stiu de ce rapidistii spun cã-l doresc pe Pancu. Nu m-au contactat sã discutãm vreun transfer si nici jucãtorul nu si-a manifestat dorinta sã plece.” – Adrian Porumboiu, finantator FC Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here