Pandemia nu a înfrânt fericirea unui sef de promotie: “Orice ar fi, liceul este un loc binecuvântat”!

MÂNDRU… Un sef de promotie rãmâne un simbol al excelentei admirabile chiar si pe vreme de pandemie! O dovedeste Angel Butnaru, elevul clasei a XII-a D, profilul Matematicã-Informaticã. Desi a primit distinctia care îl plaseazã la loc de cinste în cartea de istorie a Liceului Nicolae Iorga” din Negresti, într-un cadru restrâns si fãrã fastul cuvenit, Angel Butnaru a avut un mesaj la fel de frumos, de ca si cum s-ar fi aflat în fata sutelor de colegi si profesori, gata sã îl aplaude pentru rezultatele sale. “Mã consider un om norocos deoarece acest „univers” l-am strãbãtut având alãturi, drept cãlãuzitori, dascãli exceptionali care mi-au dãruit cheia luminii si întelegerii si au depus o parte din sufletul lor în formarea mea ca om. Liceul este un loc binecuvântat în care noi, elevii, am trãit cele mai frumoase momente ale vietii, ne-am oglindit chipurile în apa purã a idealurilor, sprijiniti mereu cu dragoste de profesorii nostri care ne-au slefuit spiritul si ne-au îndrumat pasii”, a transmis, cu emotie, Angel Butnaru, absolventul cu media 10,00, de la Liceul “Nicolae Iorga” din Negresti.

Seful promotiei 2020, de la Liceul “Nicolae Iorga” din Negresti este Angel Butnaru, din clasa a XII-a D, profil Matematicã-Informaticã. Angel este un elev de exceptie care a încheiat liceul cu media 10,00, care a reprezentat Liceul din Negresti, cu succes, în fiecare an, la olimpiade scolare, judetene si nationale.

“Mã consider un om norocos deoarece acest „univers” l-am strãbãtut având alãturi, drept cãlãuzitori, dascãli exceptionali care mi-au dãruit cheia luminii si întelegerii si au depus o parte din sufletul lor în formarea mea ca om. Liceul este un loc binecuvântat în care noi, elevii, am trãit cele mai frumoase momente ale vietii, ne-am oglindit chipurile în apa purã a idealurilor, sprijiniti mereu cu dragoste de profesorii nostri care ne-au slefuit spiritul si ne-au îndrumat pasii. Oricât de mare ar fi fost efortul personal depus, fãrã sprijinul acestor mentori nu as fi realizat nimic din lucrurile cu care mã pot mândri. Mare mi-a fost bucuria sã particip si sã obtin rezultate frumoase la Olimpiadele Nationale de Matematicã, Olimpiada Nationalã „Stiintele Pãmântului”, Olimpiada Nationalã de Lingvisticã. Regret cã anul acesta nu s-a mai sustinut Olimpiada de Matematicã deoarece cred cã ar fi fost cadrul ideal de a-mi lua rãmas bun de la aceastã minunatã disciplinã. Vreau sã mentionez faptul cã port în suflet cuvintele si îndemnul fiecãrui cadru didactic. Îi respect pe toti, îi pretuiesc si le multumesc foarte mult. Colegilor mei le urez mult succes la examenul de Bacalaureat si admitere la facultate”, a spus Angel Butnaru.

“Desi vremurile actuale nu le-au oferit bucuria cursului, îi felicitãm pe toti absolventii si le dorim succes la Bacalaureat”

“Sper sã ne reîntâlnim peste ani si fiecare dintre noi sã fie mândru de realizãrile sale, sã constientizãm rolul decisiv pe care liceul l-a avut în formarea noastrã. Colegilor din clasele mai mici le divulg secretul reusitei mele: muncã, perseverentã si devotament”, a mai spune Angel Butnaru.

Promotia de absolventi din 2020 a liceului din Negresti cuprinde 171 de absolventi, rezultatele scolare deosebite, pe clase, obtinând: Ciolac Andreea – 12 A (Filologie), Florea Maria – 12 B (Filologie), Vieru Ana- Melania – 12 C (Stiinte sociale), Butnaru Angel – 12 D (Matematicã-informaticã), Dodu Roxana-Niculina – 12 E (Siinte ale naturii), Ciortan Mitrut-Petrut – 12 F (Tehnician în activitãti economice), Pintilie Diana – 12 G (protectia mediului), Prisecaru Ana-Maria – 12 I (Tehnician operator procesare text/imagine) Petrescu-Miron Gabriel – 12 J (Tehnician mecanic pentru întretinere si reparatii). “În aceste zile, o nouã promotie terminã studiile liceale iar absolventii nostri se îndreaptã spre alte etape ale devenirii lor. Desi vremurile actuale nu le-au oferit bucuria cursului festiv si a împãrtãsirii sentimentelor cu colegii, pãrintii, profesorii si prietenii, îi felicitãm pe toti absolventii si le dorim succes la Bacalaureat si la admiterea în învãtãmântul superior”, a fost mesajul profesorului Lucian Sava, consilierul de imagine al Liceului “Nicolae Iorga” Negresti.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ