Pandemie coronavirus. Haos în lume, Grecia închide şcoli, SUA le deschide, Italia anunţă al treilea val, iar vaccinul nu are efecte în Rusia

Pandemie coronavirus – Mai mult de 1,3 milioane de decese în lume. În Statele Unite, cea mai îngrijorătoare situaţie. Grecia a anunţat închiderea şcolilor. Napoli, “zonă roşie”, record în Rusia, restricţii în Franţa.

Pandemie coronavirus. Eficiența vaccinului rusesc, pusă la îndoială Rusia a înregistrat în ultimele 24 de ore, 22.702 noi infectări cu virusul SARS-CoV-2, un nou record zilnic de la declanşarea pandemiei în martie, au informat sâmbătă autorităţile sanitare ale ţării, citate de EFE potrivit Agerpres.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 391 de decese asociate bolii COVID-19, astfel încât bilanţul total al deceselor în această ţară a urcat la 32.834. Din totalul cazurilor detectate în ultimele 24 de ore, 5.730 (circa 25,2 %) sunt asimptomatice, potrivit surselor oficiale. Potrivit cabinetului de criză pentru gestionarea crizei sanitare, în ultima zi au fost externaţi 18.626 de pacienţi.

Bilanţ coronavirus 14 noiembrie. Situaţia se complică, multe oraşe din România s-ar putea carantina

Moscova rămâne în continuare principalul focar al ţării, cu 6.427 noi cazuri şi 69 de decese raportate în ultimele 24 de ore. Anterior, autorităţile capitalei anunţaseră o serie de noi restricţii sanitare care vor rămâne în vigoare până cel puţin pe 15 ianuarie. Totuşi, deocamdată, Moscova elimină posibilitatea de a impune un lockdown rezidenţilor asemeni celui decretat în primăvară, în aşteptarea evoluţiei situaţiei. … https://www.romaniatv.net/pandemie-coronavirus-haos-in-lume-grecia-inchide-scoli-sua-le-deschide-italia-anunta-al-treilea-val-iar-vaccinul-nu-are-efecte-in-rusia_5016523.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ