spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
24-apr.-2024

Panicã la scoala din Murgeni: copiii au fugit de la cursuri de teamã sã nu fie testati pentru COVID si vaccinati (VIDEO)

- Advertisement -

DE FRICA VACCINULUI… Panicã si haos la scoala din Murgeni acolo unde mai multi elevi si pãrinti au rãspândit zvonul cã în unitatea de învãtãmânt copiii sunt vaccinati si testati pentru COVID. Totul a pornit dupã ce un elev a chiulit de la scoalã si a fost surprins de pãrinti. Pentru a scãpa basma curatã, copilul le-a spus acestora cã în scoalã se fac teste COVID, dar si vaccinuri. Revoltati, pãrintii au început sã tipe în gura mare si într-o clipã s-a creat un haos general: elevii au pãrãsit sãlile de clasã si mai multi pãrinti s-au adunat la scoalã pentru a-si lua copiii. Întregul incident a fost transmis live pe Facebook si s-a încheiat abia în momentul în care la fata locului a fost chematã Politia. Reprezentantii Directiei de Sãnãtate Publicã (DSP) Vaslui, dar si cei ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui au negat cu vehementã cã la scoala din Murgeni ar fi avut loc vreo actiune medicalã.

Speriati de faptul cã vaccinul le-ar putea face rãu copiilor, pãrintii au transmis live întregul incident si i-au îndemnat pe internauti sã distribuie mai departe filmuletul. În imagini se vede cum copiii si pãrintii sunt agitati si fug spre iesire: „Uitati, în direct, a fãcut anti-COVID fãrã sã stie familia copilului. Vã rugãm frumos sã dati distribuire. Uitati ce este aici, lume. Au speriat copiii! La scoalã speriati copiii! Animalelor! Uitati ce se întâmplã la scoala orasului Murgeni. Au terorizat sãracii copii la scoalã, le-a fãcut teste anti-COVID, vaccinare. Copii, doamnã, au fugit plângând acasã. Cum puteti sã spuneti <nu>? Sute de copii au fugit din clasã. Vã rugãm frumos sã dati distribuire. Uitati cum fug pãrintii copiilor când au auzit. Suntem sãlbatici cã am venit sã ne salvãm copiii? Pãi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fãrã sã stiu? Le-a fãcut vaccin la copii fãrã sã fie anuntati pãrintii. Cum puteti sã faceti vaccin la copii, doamnã, ce inimã aveti? Doamnã, dumneavoastrã nu sunteti om”, strigã speriat si, totodatã, revoltat unul dintre pãrintii elevilor de la scoala din Murgeni.

Pãrintii si-au luat copiii acasã de frica vaccinului anti-COVID, care nu existã

Contactati telefonic, reprezentantii DSP si ISJ au declarat cã totul a fost o neîntelegere provocatã de un elev care a chiulit de la scoalã si a vrut sã iasã basma curatã în fata pãrintilor. „Nu s-au eliberat doze de vaccin, nu existã nicio actiune de acest fel în judetul Vaslui”. „Un elev a plecat de la ore si a rãspândit zvonul cã în scoalã se fac teste pentru COVID-19, iar copiii sunt vaccinati. În realitate, nici vorbã de asa ceva, dar cu toate acestea mai multi pãrintii s-au adunat la scoalã si si-au luat copiii acasã fãrã sã verifice informatiile. Pentru a aplana întreaga situatie, conducerea unitãtii scolare a chemat Politia la fata locului”, a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, prof. Loredana Roman.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.