spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Papa Francisc a dezvăluit că un infirmier i-a salvat viața și a glumit pe seama sănătății sale: „Încă sunt viu”

- Advertisement -

Papa Francisc a dezvăluit, referitor la recenta sa operaţie la colon, că un infirmier i-a ”salvat viaţa” şi că este a doua oară când se întâmplă acest lucru. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu acordat postului de radio spaniol COPE.

Într-un scurt extras din acest interviu care va fi difuzat miercuriPapa glumeşte pe seama sănătăţii sale şi răspunde „încă sunt viu: un infirmier mi-a salvat viaţa, un om cu multă experienţă”, relatează EFE.

”Este a doua oară când un infirmier îmi salvează viaţa. Prima oară a fost în anul 1957″, a mărturisit Papa. Atunci a fost o măicuţă italiană cea care, opunându-se medicilor, i-a schimbat medicaţia tânărului seminarist pentru a-l trata de pneumonia de care suferea şi i-a salvat viaţa, după cum a povestit papa Francisc în repetate ocazii.

Interviul abordează, potrivit COPE, şi speculaţiile privind sănătatea papei, inclusiv o posibilă retragere din activitate – un zvon amintit într-un ziar italian. Referitor la aceasta, pontiful răspunde: „Când un papă este bolnav se iscă o briză sau un uragan în Conclav”. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/papa-francisc-a-dezvaluit-ca-un-infirmier-i-a-salvat-viata-si-a-glumit-pe-seama-sanatatii-sale-inca-sunt-viu-1650119

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.