4.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

Papp se simte bine în Italia

- Advertisement -

Fostul fundas al Vasluiului a acordat primul interviu dupã transferul în Serie A

DEBUT… Fostul jucãtor al echipei FC Vaslui, Paul Papp, s-a întors în Italia dupã ce cantonamentul echipei nationale a luat sfârsit. Fundasul a fost întâmpinat ca un mare jucãtor si a fãcut primele declaratii în tricoul “galben-albastru”. Papp s-a declarat bucuros cã are posibilitatea sã joace într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume si a spus cã nu se va opri pânã când nu va ajunge la un club mare.

Chievo Verona a câstigat duelul cu Lazio Roma pentru transferul lui Paul Papp, iar italienii îl vãd pe fostul fundas de la FC Vaslui drept unul dintre cei mai promitãtori jucãtori adusi în aceastã varã în Serie A. Papp a participat cu nationala României la mini-turneul din Elvetia si Austria si a fost titular în ambele întâlniri, confirmând faptul cã devine un jucãtor indispensabil în angrenajul lui Victor Piturcã pentru preliminariile ce vor urma.

La revenirea în Italia, Papp a îmbrãcat pentru prima oarã tricoul lui Chievo si a fãcut primele declaratii. Papp a spus vrea sã evolueze si mai mult în carierã si sã ajungã într-o zi la un club mare: “Verona este un oras frumos. Dintotdeauna m-am antrenat din greu sã ajung unde am vrut, sunt un tip serios si întotdeauna mi-a plãcut sã învãt. Visez ca într-o zi sã ajung sã joc la un club mare. Acum sunt în Verona, la Chievo si sunt bucuros sã joc pentru aceastã echipã într-un campionat important. Am evoluat tot timpul cu numãrul 3 si, dacã va fi liber, îl voi lua si la Chievo.” Papp nu i-a uitat nici pe Mutu si Chivu, doi conationali ce au fãcut furori în prima ligã italianã: “Dintre conationalii mei care joacã în Italia nu pot sã nu vorbesc de Mutu si de Chivu. Adrian este o persoanã exceptionalã si un mare fotbalist. Când eram copil îl urmãream cu mare admiratie. Si Cristian este un mare jucãtor, cariera sa vorbeste pentru el. Vreau sã stau cât mai mult la Chievo si sã-i bucur pe suporteri.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.