Parapantistul sucevean decedat în Brazilia va fi condus sâmbătă pe ultimul drum

Leopold Aga, parapantistul care acum mai bine de o lună de zile şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în Brazilia, va fi înmormântat sâmbătă în cimitirul Pacea.

Formalităţile de repatriere au fost pe cât de lungi pe atât de costisitoare, dar familia, prietenii şi cei care l-au cunoscut pe Leopold s-au implicat cu toţii pentru ca sicriul să ajungă acasă, la Suceava. Pentru Leopold, care împlinise 37 de ani cu doar patru zile înainte de a muri în accidentul de parapantă din Brazilia, a fost un ultim zbor. Din păcate, nu şi-a manevrat singur suspantele, ci a fost nevoie de ajutorul prietenilor care i-au purtat sicriul de la Bucureşti spre Suceava.

Împietriţi de durere, colegii săi parapantişti i-au fost alături şi ieri şi vor continua să vegheze la căpătâiul său până când sicriul va fi coborât în groapă. Cei mai mulţi dintre ei nu au reuşit să-şi găsească cuvintele, dar pe reţelele de socializare au apărut câteva mesaje.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-03-06/Parapantistul-sucevean-decedat-in-Brazilia-va-fi-condus-sambata-pe-ultimul-drum#ixzz3TgDNHUpa
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ