Pardaillan de la Negresti, cu slãbiciune la politisti si autospeciale, recidiveazã si ajunge în arest acuzat de ultraj

CU REPETITIE… Scãpat de gratii dupã ce a fost acuzat de ultraj, Costicã Pardaillan Lupu recidiveazã si ajunge, din nou, în arest preventiv, acuzat de aceeasi faptã. În urmã cu câteva zile, acesta a fost pus sub acuzare dupã ce a amenintat cu un satâr o patrulã de politie si a aruncat cu o cãrãmidã dupã o autospecialã, lovind portiera. În 2017, Lupu a fost cercetat si condamnat pentru ultraj dupã ce a atacat un politist cu toporul. La acea vreme, politistul a fost nevoit sã-si foloseascã armamentul din dotare.

Negresteanul Costicã Pardaillan Lupu reuseste performanta de a fi trimis în judecatã, de douã ori, pentru aceeasi faptã. În 2017, acesta a fost condamnat pentru ultraj si, în urmã cu câteva zile, acesta a fost arestat preventiv acuzat de aceeasi faptã. “Prin ordonanta procurorului din data de 09.03.2021, s-a dispus începerea urmãririi penale privind sãvârsirea infractiunilor de ultraj si distrugere, constând în aceea cã, în data de 09.03.2021, în jurul orei 12:40, în timp ce doi lucrãtori de politie din cadrul IPJ Vaslui se aflau în exercitarea atributiilor de serviciu, pe raza orasului Negresti, o persoanã de sex masculin le-a adresat amenintãri cu moartea, având un satâr în mânã, dupã care a aruncat cu o cãrãmidã în autospeciala MAI, avariind portiera dreapta spate. În data de 09.03.2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui a dispus retinerea suspectului, pe o duratã de 24 ore, iar în data de 10.03.2021, prin ordonantã, a dispus punerea în miscare a actiunii penale împotriva inculpatului, cu privire la sãvârsirea a douã infractiuni de ultraj si distrugere. În data de 10.03.2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui a prezentat pe inculpatul aliat în stare de retinere, în fata judecãtorului de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Vaslui, împreunã cu propunerea de luare a mãsurii arestãrii preventive fatã de acesta, pe o duratã de 30 zile”, se aratã în actul de acuzare.

Pardaillan, condamnat în 2018 pentru ultraj

În 2018, Pardaillan a fost condamnat de magistratii vasluieni la un an si patru luni de închisoare si interzicerea unor drepturi pe o perioadã de 2 ani, dupã ce a fost acuzat, alãturi de Arun Dima, de ultraj. Incredibilul caz de la Negresti a avut loc pe 10 august 2017, atunci când un politist a fost nevoit sã foloseascã arma din dotare pentru a nu fi omorât de un bãrbat de 40 de ani. Pardaillan Lupu l-a atacat pe omul legii cu un topor. Politistul a executat douã focuri de avertisment în plan vertical, dar acest lucru nu l-a potolit pe scandalagiu. Martorii întregii scene au povestit atunci cã, dacã politistul nu ar fi tras cãtre atacator, acesta l-ar fi lovit cu toporul în cap. Glontul a lovit piciorul agresorului si a iesit apoi pe partea cealaltã. Pardaillan a fost adus la spital si supus unei interventii chirurgicale.
5 COMENTARII

  1. E si el un sufletel suav, inocent. Uitati-va cat gratie si armonie emana in jurul sau acest baietel brunet si cu ten tuciuriu.
    Este un biet neinteles. Ce-i drept, bataus, dar cu multa sensibilitate in suflet.
    Ce vina are el daca Politia si politistii sunt insensibili si nu se racordeaza la ego-ul sau? Ar trebui si politia sa fie mai indulgenta, iar armele de foc sa fie retrase. Sa ramana doar vorba buna si intelegerea. Asa cum procedau odata militienii Procopiuc, Postolache, Vatza, Apatatei si multi altii pe care negrestimea am inteles ca ii regreta.
    De ce ii regreta? Bineinteles, pentru ca stapaneau arta dialogului. 😉

  2. Scursurile societății. La Canal cu ei! Sa mai facem un Transfagarasan! La cat multi ani frumosi alaturi de dragii colegi! Felicitări polițiștilor că nu dau inapoi in fata acestor specimene!

LĂSAȚI UN MESAJ