12.3 C
Vaslui
20-mai-2022

Părinții adolescentului care a deschis focul într-un liceu din Michigan au fost puși sub acuzare pentru omor

Părinţii adolescentului Ethan Crumbley, care a ucis zilele trecute patru elevi la un liceu din statul american Michigan, au fost inculpaţi vineri pentru omor din culpă, în timp ce fiul lor de 15 ani va fi judecat potrivit legilor care se aplică adulților și riscă închisoarea pe viață, relatează CNN.

Pe numele lui James şi Jennifer Crumbley au fost formulate patru capete de acuzare pentru omor involuntar, după ce fiul lor în vârstă de 15 ani şi-a împuşcat mortal patru colegi de clasă şi a rănit alţi şapte, marți, la liceul Oxford, situat la circa 60 km la nord de Detroit.

James, tatăl adolescentului, este cel care cumpărase cu patru zile înainte arma folosită de acesta pentru atacul de marţi, susțin autorităţile. Însă spre deosebire de alte state americane, în Michigan, proprietarii de arme de foc nu sunt obligaţi prin lege să păstreze armele în locuri inaccesibile pentru copii, iar părinţii sunt rareori acuzaţi de crimele copiilor, menţionează agenția Reuters, preluată de Agerpres…https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/parintii-adolescentului-care-a-deschis-focul-intr-un-liceu-din-michigan-au-fost-pusi-sub-acuzare-pentru-omor-1758553

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here