spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Pãrintii disperati, fata în bratele iubitului din Dolj!

- Advertisement -

ÎN SIGURANTÃ… Adolescenta dispãrutã, sãptãmâna trecutã, în mod misterios de acasã, a fost gãsitã. În timp ce familia ei o cãuta cu disperare, Emine Bîgea se afla bine-mersi în Dolj, la un prieten. Cel mai probabil, este vorba despre bãiatul de care tatãl fetei spunea cã se împrietenise cu Emine. Tânãra urmeazã sã ajungã acasã, la bunicii sãi din Vaslui, dar si la pãrintii care s-au întors în tarã, pentru a da de urma ei.

Vestea cã Emine a fost gãsitã, cã este teafãrã si nevãtãmatã le-a fãcut pe rudele acesteia sã uite toate clipele de teamã prin care au trecut timp de o sãptãmânã. Contactat telefonic, tatãl fetei a confirmat cã fata a fost gãsitã, însã a refuzat sã dea alte detalii. „Da, a fost gãsitã în Dolj. Este bine, se aflã în custodia Politiei, urmeazã sã ajungã acasã, însã alte detalii, momentan, nu putem da, întrucât este o anchetã în desfãsurare”, a declarat acesta.

Îsi blocase pãrintii pe telefon si Facebook

Emine Bîgea are 16 ani si este elevã la Liceul „Stefan Procopiu” din Vaslui. Locuia cu bunicii, în zona Traian, întrucât pãrintii erau plecati la muncã în strãinãtate. Pe data de 21 martie, a plecat de acasã pregãtitã de scoalã, însã nu a mai ajuns. Observând lipsa acesteia, colegii au dat alarma. Aflând cã fiica lor a dispãrut de acasã, pãrintii au venit imediat în tarã, ca sã-i dea de urmã. „Vorbeam zilnic cu ea, inclusiv cu o searã înainte a vorbit cu sotia mea. Au povestit si au râs împreunã. Totul era în regulã, nimic nu ne dãdea de gândit. A doua zi, de dimineatã, miercuri, si-a luat rucsacul si a plecat la scoalã. Din acel moment, nu mai stim nimic de ea, pentru cã nu a ajuns la scoalã. Dupã câteva ore, au venit colegii acasã si au întrebat ce se întâmplã cu ea, pentru cã nu a venit la scoalã si nici nu pot lua legãtura cu ea. Culmea e cã ne-a blocat si pe noi, pãrintii, pe telefon si pe Facebook. Deci, nici o modalitate de a lua legãtura cu ea. E foarte ciudat. Am înteles cã se împrietenise cu un anumit bãiat, pe nume Alex, însã nu stiu dacã are vreo legãturã cu disparitia ei. Stiti cum e acum, încercãm sã ne agãtãm de orice indiciu care ne-ar putea duce spre gãsirea ei. Stau si mã gândesc si nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat. Ea are conditii bune acasã, are tot ce îsi doreste, avea libertate, iesea în oras cu prietenii sau venea cu ei acasã. Chiar nu stiu ce sã mai zic…”, povestea tatãl tinerei, zilele trecute, înainte ca fata sã fie gãsitã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.