10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Paris Hilton a devenit mamă! Vedeta a făcut publică prima imagine cu băiețelul ei, după declarațiile dureroase ale mamei sale

- Advertisement -

Paris Hilton a devenit mama unui băiețel, după ce aceasta a apelat la o mamă surogat. Totul se întâmplă la scurt timp după ce mama ei, Kathy, a vorbit despre incapacitatea vedetei de a rămâne mamă, dar și despre tratamentele in vitro.

În urmă cu 2 luni, mama lui Paris Hilton a vorbit, în spațiul public, despre faptul că vedeta nu poate avea un copil și că ea și soțul său, Carter Reum, au avut dificultăți în a concepe un copil împreună.

La momentul respectiv, supărată pe declarațiile mamei sale, Paris, în vârstă de 41 de ani, a declarat pentru TMZ: „Nu știu de unde a scos asta – nu a fost niciodată o luptă. Am făcut provizii și avem tone de embrioni care așteaptă fertilizarea in vitro”.

Paris – care s-a căsătorit cu Reum, în vârstă de 41 de ani, în noiembrie 2021, și a vorbit deschis despre drumul lor de a concepe un copil prin FIV, a postat marți, pe Instagram, o fotografie în care ține, în mâna ei, mâna bebelușului său. De asemenea, vedeta americană a adăugat și o descriere emoționantă: „Ești deja iubit dincolo de cuvinte”, împreună cu un emoji cu o inimă albastră…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/paris-hilton-a-devenit-mama-vedeta-a-facut-2237185.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.