Parlamentarii nu se grăbesc să își elimine pensiile speciale

AMÂNARE… Parlamentarii au anunțat că miercuri, 17 februarie, își vor elimina pensiile speciale, însă acest lucru nu se va mai întâmpla. Asta după ce liderii coaliției s-au văzut nevoiți să amâne demersul din motive procedurale.

Dan Barna a anunțat că în coaliție s-a decis ca la prima ședință de plen reunit, programată miercuri, să fie inclusă pe ordinea de zi inițiativa de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. “Miercuri, când va fi o ședință de plen reunit, să avem pe ordinea de zi și să votăm eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Un prim pas pe care îl vom duce la îndeplinire”, a declarat liderul USR PLUS. Însă, la ședința Birourilor Permanente Reunite de marți dimineață, conducerea Parlamentului a decis să trimită inițativa la comisie astfel încât să fie obținute toate avizele și să fie îndepliniți pașii procedurali. Eliminarea pensiilor speciale ar urma să fie adoptată într-o ședință de plen reunit săptămâna viitoare. “Am decis să se constituie mâine comisia de statut. Se trimit proiectele cu termen de raport o săptămână și vor fi introduse la vot în plenul reunit săptămâna viitoare”, susțin surse din coaliție.
1 COMENTARIU

  1. Voi chiar ati pus botu :))… sa vina covid 21 pentru hoti. Tre sa existe o cale… daca te simti mai bine cand furi decat cand muncesti… tre sa existe si un virus pentru un astfel de adn cu proteina five fingers discount.

LĂSAȚI UN MESAJ