spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Parohia “Sf. Nicolae” Vaslui continuă tradiția: noi ghetuțe pentru copii vor fi oferite pe 5 decembrie

- Advertisement -
DARURI… Parohia Moș Nicolae va oferi peste 150 de perechi de ghetuțe pentru copii.

TRADIȚIE… Programul social “Ghetuțele Sfântului Nicolae” continuă și în acest an. Părintele Andrei Zăgan îi invită luni, 5 decembrie, la ora 16:00, pe copiii din parohie la întâlnirea cu Moș Nicolae. “Vom oferi peste 150 de perechi de ghetuțe pentru copiii care vor să se înscrie în acest program. Copiii trebuie să fie prezenți în biserică în ziua și la ora stabilită. Nu putem oferi ghetuțele altor persoane decât copiilor pentru care se face rezervarea”, a transmis părintele Zăgan.

Părinții copiilor sunt îndemnați să facă rezervarea ghetuțelor fie în mediul online, pe pagina de Facebook a Parohiei Sf. Nicolae Vaslui, fie la biserică. “Trebuie să ne trimiteți un mesaj privat pe messenger (sau ne puteți găsi la biserică) în care să ne spuneți numele și vârsta copilului, numărul (mărimea) pe care îl poartă la ghetuțe, precum și un număr de telefon. Noi vă vom răspunde de îndată, confirmându-vă dacă mai avem disponibilitate de ghetute pentru copilul respectiv.

Înainte de a trimite mesajul, asigurați-vă că în stocul nostru de ghetuțe mai există numărul (mărimea) pe care îl poartă. Numărul de ghetute și mărimea lor vor fi actualizate în permanență pe pagina de Facebook a parohiei. Dacă nu aveți copii sau nepoței carora să li se potrivească ghetuțe, vă rog mult să vă gândiți la alți copilași cărora li s-ar potrivi: vecini, cunoscuți, copii ai colegilor etc. Vă rugăm să distribuiți acest mesaj pentru a ajunge la cât mai multi copii care au nevoie de sprijinul nostru! Vă așteptăm cu bucurie multă!”, a mai transmis părintele Andrei Zăgan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.