spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Păţania neaşteptată a unei românce în Grecia. „Asta cu seriozitatea şi amabilitatea grecilor e doar un mit”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

O româncă spera să petreacă un concediu de vis în Grecia, iar pentru asta şi-a rezervat din timp camere la un hotel de patru stele. Ajunsă acolo, turista a avut o surpriză neplăcută.

Femeia şi-a povestit păţania pe grupul de Facebook Forum Grecia şi le-a cerut intrernauţilor sfaturi cum ar putea rezolva problema. Asta după ce, deşi a plătiti bani şi şi-a rezervat camere cu vedere la mare, odată ajunsă la hotel a descoperit că nu are acces în camerele pentru care făcuse rezervare şi plătise o sumă importantă. În schimb, angajaţii hotelului i-au pus la dispoziţie o cameră economy.

„Bună ziua! Am rezervat în urmă cu o lună prin agenţia Tez, două camere în Rhodos, hotel Akti Imperial şi la recepţie ni s-au dat camere net inferioare, nu cele plătite! Economy room în loc de standard room şi a doua cu Sea view şi ni s-a repartizat lateral sea view! Am dus lungi negocieri, dau dintr-un colţ în altul (că nu mai sunt camere, că ne oferă spa gratuit etc). Grecii observ clar că nu mai sunt serioşi! Cum putem rezolva?”, a scris turista, Reacţiile membrilor grupului au fost diverse. În timp ce unii au povestit că au avut experienţe similare, alţii au dat vina pe agenţia de turism, deşi femeia specificase că problema este de la hotelierul grec.

Citeste mai mult: adev.ro/rea01b

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.