1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Patronul de la Rapid Brodoc s-a ascuns de Fisc în spatele unei mese de masaj | PAMFLET

- Advertisement -

Când a vãzut alde PSD cã FC Vaslui a ajuns în cupele europene în numai 5 ani de la înfiintare, în laboratoarele lui Uzatu s-a zãmislit un plan si anume crearea unei echipe de fotbal de partid. Si asa s-a ajuns la Rapid Brodoc, o echipã cu un finantator membru de partid, care în organigrama clubului figureazã doar ca maseor. Sã nu vã închipuiti cã jucãtorii au privilegiul sã fie bãtuti cu urzici pe spate de marele patron Cezar. El maseazã doar fesele alese ale conducerii de partid si stat si a ales sã stea mai în umbrã fiindcã asa a fost sfãtuit de eminenta cenusie a partidului, celebrul Pongo.

Numai cã, bãietii obisnuiti cu multi bani, tot la stat vor sã stea cu mâna întinsã. Pânã la urmã vor primi, dar niciodatã nu vor ajunge mãcar unde a ajuns FC Vaslui în 2003, în Divizia B. Din toatã aceastã afacere, partidul s-a ales cu bani de seminte, Pongo cu consultanta, iar Cezãricã cu … masajul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Dottore în domeniul boscheților, Bahrim-bush face masaj și botanistelor – femei măritate și fete tinere la cabana lui de după tufișuri, la ieșirea spre Muntenii de Jos, pe dreapta!

  2. Stai să rîd ! Deci cum? Pamflet???? !!
    Mă gândesc să rîd mai repede,mai tare,cum draqu’?
    Parcă nu-mi vine in nici un fel !
    Ce pamflet! Mă pune pe gânduri,nu pot sa rîd!
    Eeei,da ! Așa pamflet mai zic și eu! ” Curat murdar…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.