Patronul din Bârlad, care și-a violat fiica timp de doi ani, a primit opt ani de puscărie!

PEDEAPSĂ… Instanța Judecătoriei Bârlad a decis ieri, ce pedeapsă merită patronul incestuos de la Bârlad, care și-a abuzat timp de doi ani fiica în vârstă de 15 ani. Acesta a primit 8 ani de închisoare, urmnând să plătească despăgubiri morale fiicei în valoare de 50.000 de lei. Ieri, instanța bârlădeană a prelungit și mandatul de arestare preventivă, pentru tatăl monstru, care și-a abuzat sexual fiica de la vârsta de 13 ani! Individul, om de afaceri în Bârlad, în ciuda statutului social și a posibilităților sale materiale, a ales să-și violeze timp de doi ani propriul copil. Descoperirea medicului legist a fost însă cu adevărat șocantă: deși abuzată de zeci de ori, fata a răma totuși virgină! Monstrul își supunea fiica la perversiuni sexuale greu de închipuit! Decizia instanței bârlădene nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în decurs de 10 zile de la pronunțare.

Afaceristul bârlădean care și-a violat fiica timp de doi ani, a primit ieri sentința judecătorilorlor: opt ani d eînchisoare, foarte mute interdicții, în special apropierea de fată și de soție, după eliberare. Instanța a prelugit cu încă 30 de zile mandatul de arestare preventivă a violatorului. A fost admisă și acțiunea civilă a fetei, monstrul de tată urmând să-i achite suma de 50 000 de lei, precum și cheltuielile de judecată în valoare de 5000 de lei.

„Instanța condamnă pe inculpatul I.V., aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Vaslui, arestat preventiv pe 21.05.2020, la pedeapsa de 8 (opt) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată (faptă din perioada septembrie 2018 – 15.05.2020), persoană vătămată – fiica sa, în vârstă de 15 ani). Interzice (…) exercitarea drepturilor părintești față de minora- victimă, exercitarea dreptului de a fi tutore sau curator, exercitarea dreptului de a comunica cu victima și de a se apropia de aceasta la o distanță mai mică de 20 metri și exercitarea dreptului de a se apropia de locuința, locul de muncă, școala sau alte locuri unde victima desfășoară activități sociale, la mai puțin de 20 metri, pe o durată de 5 (cinci) ani, pedeapsă a cărei executare va începe începe după executarea pedepsei închisorii, după grațierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripție a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiționate. (…) Menține măsura arestării preventive dispusă pe 21 05.2020 față de inculpatul I.V., menținută succesiv de Judecătoria Bârlad, până la o nouă verificare sau până la încetarea de drept. Măsura este executorie. Aadmite în parte acțiunea civilă formulată prin apărător de partea civilă, reprezentată legal de mama sa și obligă inculpatul I.V. să plătească părții civile suma de 50.000 lei, cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând daune morale. Obligă inculpatul la plata sumei de 5.000 de lei cheltuieli judiciare”, este pe scurt sentința primită de tatăl monstru.

Vă reamintim că apucăturile bolnave ale patronului din Bârlad, V.I., de 43 de ani, depășesc orice imaginație!! Cine și-ar fi închipuit că un om de afaceri, cu posibilități materiale, destul de tânăr, prezentabil și cu o soție foarte frumoasă, ar fi în stare să-și siluiască propria fiică, un copil de numai 13 ani, la data când a început coșmarul! Bărbatul, de 43 de ani, din Bârlad, care deține o societate comercială, a început să-și abuzeze sexual propriul copil din 2018! Copila nu a spus nimănui, de teamă să nu fie omorâtă, mai ales că tatăl a amenințat-o de mai multe ori că o va omorî atât pe ea, cât și pe mama sa, dacă va dezvălui cele petrecute, iar el se va sinucide. De altfel, mama fetei a sesizat în comportamentul tatălui ceva suspect, iar pe 19 mai a găsit în telefonul soțului mesaje agresive, de amențare cu moartea, trimise fetei. Când a întrebat-o pe fată, aceasta a spus mamei tot ce i se întâmpla, precizând că era îngrozită de amenințările tatălui și credea că nu mai are scăpare! Mai mult, ca să-și satisfacă poftele bolnave, tatăl incestuos a recurs la metode incredibile: îi punea soției somnifere în apă sau mâncare, iar pe timpul nopții mergea în camera fiicei sale și o supunea la perversiuni greu de reprodus! Medicul legist a constatat că fata era virgină, iar relațiile cu tatăl său erau practic perversiuni îngrozitoare, greu de reprodus! Mesajele primite de la tată erau și ele foarte alarmante, menite să o înspăimânte pe biata copilă, care de la 13 ani s-a temut să nu-i fie omorâtă mama, ori ea, iar tatăl să se spânzure, așa după cum era “anunțată” prin acele SMS-uri. Imediat după ce a fost chemată poliția, atât el cât și fata – la ordinul său, au șters mesajele din telefoane, dar acestea au fost recuperate la percheziția electronică făcută în timpul cercetărilor.
6 COMENTARII

  1. La bulangiul asta de ce morții mamei voastre nu ii dați numele și sa-i arătați muia? Futu-va rasa in gura de jigodii ce sunteți !!!!!!

  2. 8 ani de închisoare? Trebuia pușcărie pe viață, pentru monstrul ăsta. Și-a nenorocit copilul! Măcar în închisoare să primească cu vârf…cu ce ticăloși trăim, fără să știm!

LĂSAȚI UN MESAJ