spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Patronul unui magazin din Cornu şi-a ameninţat angajatul cu publicarea unor fotografii nud dacă va mai insista să-și ceară salariul restant

- Advertisement -

Ion Cătălin Preda (30 de ani), din localitatea prahoveană Cornu, trimis în judecată pentru șantaj, a fost condamnat la 6 ani, 10 luni şi 10 zile închisoare. Bărbatul a fost acuzat că și-a șantajat un angajat cu publicarea unor fotografii compromițătoare pentru ca acesta din urmă să renunțe la drepturile salariale.

Fapta s-a întâmplat în 2018, iar victima, în prezent decedată, a sesizat Poliţia care a deschis o anchetă pe numele patronului.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, patronul din Cornu are de plătit și daune morale în valoare de 10.000 de lei, bani care vor ajunge la urmașii victimei în cazul în care sentința va rămâne definitivă.

Ion Cătălin Preda a fost găsit vinovat pentru infracțiunea de șantaj, însă achitat de judecătorii câmpineni pentru înșelăciune, din lipsă de probe. Preda fusese acuzat că și-a pus angajatul să facă un credit la un magazin de electrocasnice cu promisiunea că va achita el ratele, dar fără să se mai țină de cuvânt.

Scandalul dintre Ion Preda şi Robert C. a izbucnit în 2018, iar totul ar fi pornit de la bani. Patronul, Ion Preda, deţinea la accel moment un magazin alimentar în comuna Cornu…https://adevarul.ro/stiri-locale/ploiesti/patronul-unui-magazin-din-cornu-si-a-amenintat-2200992.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.