Patronul unui restaurant chinezesc este acuzat că punea parf de opiu în specialitățile din tăiței pentru a-i face pe clienți dependenți de mâncarea sa.
Proprietarul unui restaurant chinezesc a fost recent arestat, după ce a recunoscut că a adăugat pudră de opiu în mâncare pentru a-i face pe clienți dependenți de meniurile servite în localul său.
La sfârșitul lunii august a acestui an, secția de poliție Lunan din orașul Lianyungang, provincia chineză Jiangsu, a primit informații că patronul unui restaurant cu specialități din tăiței ar putea folosi ingrediente ilegale pentru a-și face mâncarea mai gustoasă pentru clienți.
Denunțătorul anonim urmărise clipuri despre siguranța publică în care se vorbea despre oamenii de afaceri dubioși care adaugă praf de opiu în mâncare pentru a face meniurile să pară mai apetisante. El s-a întrebat dacă nu cumva și restaurantul unde se pregăteau delicioșii tăiței fierbinți pe care îi iubea atât de mult făcea același lucru.
După cum s-a dovedit, patronul adăuga de fapt pudră de opiu în tăiței, pentru a-i face dependenți pe cei care lua masa, ca modalitate de a stimula afacerile. …https://www.romaniatv.net/patronul-unui-restaurant-este-acuzat-ca-punea-droguri-in-mancare-pentru-a-i-face-pe-clienti-dependenti-de-meniurile-sale_5803143.html