-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Patru ani de sclavie pentru 12 români care munceau în Marea Britanie câte 16 ore pe zi, fără a fi plătiţi

- Advertisement -

Gruparea care i-a obligat pe cei 12 români la muncă timp de patru ani, fără a fi plătiţi, a fost destructurată de către DIICOT.

12 români au fost obligaţi să muncească 16 ore pe zi, şapte zile pe săptămână, timp de mai mult de patru ani, fără a fi plătiţi. Totul a fost organizat de către o grupare destructurată de către DIICOT.

La data de 27.04.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au efectuat un număr de 13 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi spălare a banilor.

Simultan, pe teritoriul Marii Britanii, au fost efectuate 13 percheziţii domiciliare, în baza unui acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autorităţile judiciare britanice prin intermediul EUROJUST.

Citeste mai mult: adev.ro/rb1lr1

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.