spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

Patru candidati pentru Primãria Husi!

- Advertisement -

COMPETITIE Luptã slãbutã pentru Primãria Husi! Dacã în anii anteriori confruntarea electoralã se dãdea între cel putin 10 candidati, la aceste alegeri doar patru huseni si-au anuntat intentia de a conduce orasul în urmãtorii patru ani. Actualul primar, inginerul Ioan Ciupilan, candidat independent, sustinut de PDL, va avea ca adversari în lupta electoralã un economist, din partea PP-DD, un inginer, din partea PRM-ului si din partea USL, un cadru didactic.

Principalul candidat rãmâne actualul primar, inginerul Ioan Ciupilan, care intrã în campanie cu un capital de imagine, bine consolidat pe o serie de realizãri înregistrate în cei patru ani de mandat. Dar chiar dacã sondajele l-au indicat ca fiind primul în preferintele electoratului, deznodãmândul este deschis oricãror posibilitãti. S-a dovedit de-a lungul timpului cã electoratul este adesea imprevizibil. Concurentii lui Ciupilan, chiar dacã, la o primã vedere, nu par a avea „forta” necesarã de a-l devansa la urne, sustinãtorii lor spun cã acestia sunt capabili de…surprize!

USL-ul merge pe mâna lui Cristinel Popa!

Chiar dacã nu are o experientã politicã si administrativã care sã conteze, Uniunea Social-Liberalã l-a ales pe profesorul Popa sã candideze. Atuul sãu a fost reputatia de cadru didactic la Colegiului „Cuza Vodã”, unde a avut, an de an, rezultate foarte bune, în activitatea la catedrã. Nu a lucrat niciodatã însã în administratia publicã, aspect care l-ar putea dezavantaja în opinia alegãtorilor. Cu toate acestea, el este încrezãtor în candidatura sa.

„România Mare” vine cu Eugen Partenie, PPDD-ul, cu Constantin Bârsan!

PRM Husi intentioneazã sã câstige functia de primar al municipiului Husi, cu Eugen Partenie, inginer de profesie. Nãscut în Husi, în 1955, Partenie a fost în mandatul trecut consilier judetean, fãrã prea mare succes însã! Activitatea sa în cadrul CJ Vaslui a rãmas fãrã ecou, ani la rând. În ciuda gurilor rele care sustin cã sansele acestuia la Primãria Husi sunt aproape nule, sustinãtorii lui Partenie mizeazã foarte mult pe calitãtile organizatorice ale candidatului lor. PP-DD a propus candidatura lui Constantin Bârsan, nãscut în 1949, în localitatea Iana. Este economist de profesie si cunoscut husenilor, în principal, pentru activitatea sa de fost director de bancã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

27 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.