spot_imgspot_img
7.4 C
Vaslui
01-mart.-2024

Patru copii prinși sub un perete căzut la un internat din Odorheiu Secuiesc. Ultima victimă a fost scoasă de sub dărâmături

- Advertisement -

Un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiul Secuiesc, județul Harghita, s-a prăbușit, luni, peste patru copii cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Trei dintre aceștia au fost scoși de sub dărâmături de pompieri și transportați la spital. Trupele de intervenție au reușit să scoată ultima victimă de sub ruine.

ACTUALIZARE 18:37 A patra victimă a fost scoasă de sub dărâmături, se află în stop cardio-respirator și se fac manevre de resuscitare, transmit autoritățile.

ACTUALIZARE 18:28 Clădirea care s-a prăbuşit parţial, luni după-amiază, în Odorheiu Secuiesc aparţine Arhiepiscopiei Romano-Catolice, iar Primăria Odorheiu Secuiesc plăteşte anual peste 300.000 de lei chirie. În partea din imobil care s-a prăbuşit erau camere în care erau cazaţi elevii care stau la internat. Una dintre victimele găsite se află în comă, au declarat reprezentanţii Primăriei, citați de News.ro. Potrivit informațiilor Digi24.ro, echipele de căutare-salvare comunică verbal cu a patra victimă și acționează pentru scoaterea acesteia de sub dărâmături.

ACTUALIZARE 18:10 Purtătorul de cuvânt la Primăria Odorheiu Secuiesc, Noemi Zerger: „Încă o persoană este căutată și în acest moment, sperăm că va fi găsită în viață. Trei persoane au fost transportate la spital. Două sunt în afara oricărui pericol, iar a treia este în comă”.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/copii-prinsi-sub-un-perete-cazut-la-un-internat-din-odorheiu-secuiesc-trei-au-fost-scosi-de-pompieri-unul-este-in-stare-grava-2619383

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.