spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
26-mai-2024

Patru elevi din Vaslui și Huși vor reprezenta județul la Olimpiada Națională de Șah

- Advertisement -

CEI MAI BUNI… La sfârșitul săptămânii trecute, la Colegiul Național “Cuza Vodă” Huși, s-a desfășurat faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) la șah, competiție organizată de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. La această ediție au participat nu mai puțin de 50 de elevi, iar cei mai buni vor reprezenta județul la faza națională.

Pe primul loc în clasamentul băieților, la liceu, calificat la faza națională, s-a clasat Emilian Ștefan Prisăcaru (profesor Dragoș Ciulei), de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Podiumul a fost completat de Antrei Radu Ciobanu și Ionuț Riciu. În competiția fetelor, liceu, pe primul loc a terminat Diana Angheluță (calificată la faza națională), tot de la LMK, urmată de Crina Cristina Arnăutu și Elena Frunză. La gimnaziu, băieți, Nicușor David Anghel (Școala Gimnazială “Anastasie Panu” Huși) a terminat concursul pe primul loc, în timp ce Alexandru Mihai Gegiuc și Justin Mihai s-au clasat pe locurile doi respectiv trei. Andreea Arianna Hagiu, de la Colegiul Național “Cuza Vodă” Huși, a câștigat competiție rezervată fetelor, gimnaziu, obținând calificarea la faza națională. Pe locul doi s-a situat Georgiana Andrada Moldoveanu, iar pe trei a terminat Maria Elena Ursan. Câștigătorii au primit cupe, medalii și diplome din partea organizatorilor. Arbitrii competiției au fost Corneliu Ursan, Cătălin Baban, Ginu Ciobanu, Hanga Willy și Gică Scarlat. De menționată că faza națională a ONSS – Gimnaziu se va desfășura la Huși.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Șah în școală în toate orașele județului, religie în școală doisprezece ani (din grădiniță până la terminarea liceului),copiii mai au nevoie de multe alte discipline mai importante pentru viitorul lor în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.