3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Patru indivizi cu cagule au pătruns pe furiş în Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani

Incident îngrijorător în judeţul Iaşi. Patru persoane necunoscute ce purtau cagule au intrat pe furiş în incinta Spitalului Municipal de Urgență Pașcani! Astfel în noaptea de duminică spre luni aceștia au urcat pe scara de incendiu, din curtea unităţii medicale. Întâmplarea a avut loc în jurul orelor 01.30.

“Pe data 03.10.2021, în jurul orei 01.30, patru persoane au întrat fraudulos în spital pe scara de incendiu, forțând un geam de la etajul 2 al Secției de Recuperare. Au fost surprinși de personalul medical de serviciu, moment în care aceștia au fugit. Există un sistem de supraveghere video. Poliția și autoritățile au fost anunțate, este o anchetă în desfășurare”, a menţionat dr. Gheorghe Carp.

Personalul medical de la Spitalul Paşcani a fost ameninţat

Medicul Gheorghe Carp, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgenţă Paşcani, a transmis astăzi, 4 octombrie 2021, faptul că personalul medical al unităţii a fost ameninţat în repetate rânduri, în contextul pandemiei de coronavirus. …https://www.bzi.ro/patru-indivizi-cu-cagule-au-patruns-pe-furis-in-spitalul-municipal-de-urgenta-pascani-4282547?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here