Patru liceeni de la LMK, rãsplãtiti cu câte 1.000 lei pentru rezultate scolare exceptionale

RECOMPENSE… Compania AZOC-STAR Bucuresti si Asociatia “Clubul Politistilor Motociclisti Blue Knight România IV” Vaslui au dus la bun sfârsit proiectul de premiere a celor mai buni elevi din patru licee vasluiene. Dacã pe 5 august ei au reusit sã-i rãsplãteascã pe cei 12 elevi exceptionali din cadrul liceelor “Anghel Ruginã”, “Emil Racovitã” si “Stefan Procopiu”, vineri 14 august, reprezentantii proiectului au ajuns si la liceul “Mihail Kogãlniceanu”, unde au premiat patru elevi cu câte 1.000 lei, pentru notele exceptionale obtinute de-a lungul anului scolar 2019-2020.

În urmã cu o sãptãmânã, Cãtãlin Costiniuc, administratorul companiei AZOC -STAR, împreunã cu Mirel Ciobotariu, presedintele Asociatiei “Clubul Motociclistilor Blue Knights România IV”, au început activitatea de desfãsurare a proiectului de premiere a celor mai buni elevi din patru licee vasluiene. Sub îndemnul “Vrei bani de vacantã de varã? Învatã bine! Obtine cea mai bunã medie! Respectã-ti profesorii si legile tãrii!”, initiatorii proiectului au premiat si felicitat la data de 5 august, 12 elevi vasluieni din cadrul liceelor “Anghel Ruginã”, “Emil Racovitã” si “Stefan Procopiu” din Vaslui. Acestia au primit câte 1.000 lei pentru notele exceptionale obtinute de-a lungul anului scolar 2019-2020. Al patrulea liceu selectat pentru premierea elevilor a fost liceul “Mihail Kogãlniceanu”, unde vineri, 14 august, reprezentantii Clubului Politistilor Blue Knights au finalizat cu succes proiectul din acest an si au înmânat câte 1.000 lei celor patru elevi desemnati de conducerea liceului. Neavând posibilitatea de a fi prezent la acest ultim eveniment, Cãtãlin Costiniuc, administratorul companiei AZOC-STAR, profund recunoscãtor pentru îndeplinirea proiectului spune cã nu se va opri aici si cã va continua sã ajute elevii buni la învãtãturã. “Oricât de greu va fi, orice obstacol veti întâlni pe perioada studiilor, nu ezitati sã mã contactati. Multumesc partenerilor de la Clubul Motociclistilor Blue Knights Romania IV pentru ajutorul acordat de a duce la bun sfârsit proiectul nostru de premiere a celor mai buni liceeni din Vaslui. Sunt foarte încântat sã premiez cu câte 1.000 lei cei mai buni elevi vasluieni, pentru rezultatele exceptionale obtinute la învãtãturã în anul scolar 2019-2020. Am întâlnit liceeni minunati cu care România se va mândri. Le doresc mult succes si îi felicit!”.

Bursa de vacantã pentru elevii merituosi ai liceului “Mihail Kogãlniceanu”

La finalul proiectului, Mirel Ciobotariu, presedintele Clubului Politistilor Blue Knights, a înmânat câte un premiu a 1.000 lei celor patru elevi exceptionali ai liceului “Mihail Kogãlniceanu” Vaslui si anume elevului Petrut-Rares Gheorghies din clasa a IX-a A, care a obtinut media 9.97, elevei Norina-Stefania Alexandru din clasa a X-a A cu media 10, elevei Andreea Patricia Dragoslav din clasa a XI-a B – media 10 si elevei Anastasia Ulea din clasa a XII-a, care a terminat anul cu media 9.94. În imposibilitatea de a fi prezentã la acest scurt eveniment, premiul elevei din clasa a XI-a B a fost preluat de prof. Cãtãlin Ignat, directorul liceului. “Andreea Patricia Dragoslav va intra în posesia premiului în cel mai scurt timp posibil. Sunt copii care muncesc foarte mult, sunt buni la toate obiectele, sunt olimpici si chiar meritã sã fie rãsplãtiti. Ne-am dori sã vedem mai multe firme, companii care sã procedeze ca dumneavoastrã. Felicitãri pentru astfel de initiativã! Este de apreciat mai ales când elevii primesc si bani pe lângã alte diverse premii. Vã multumim si nu putem decât sã vã felicitãm si dorim sã vã meargã afacerile cât mai bine, ca sã îi puteti premia pe toti elevii buni, chiar an de an”, a declarat Cãtãlin Ignat, directorul liceului.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ