1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Patru localitãti din comunele Gârceni si Pungesti, scoase la asfalt

- Advertisement -

MOMENT ISTORIC… Patru localitãti din comunele Gârceni si Pungesti au, începând de miercuri, acces la un drum complet modernizat. Este vorba despre asfaltarea DJ 159 pe o portiune de 13 km, investitie de 18,7 milioane de lei realizatã de Consiliul Judetean prin Programul National de Dezvoltare Localã 2.

Prezent la tãierea panglicii, Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, a vorbit celor prezenti despre importanta acestei investitii. „Mã bucur cã am finalizat o lucrare foarte importantã pentru aceastã zonã. Intentia noastrã este sã închidem un circuit rutier, care sã facã legãtura cu Drumul National DN 15 D, prin Bãcesti, în asa fel încât prin orice loc am vrea sã ajungem în localitãtile noastre din Gârceni si Pungesti sã putem sã închidem circuitul, dând astfel posibilitate tuturor celor care au nevoie sã se deplaseze, sã facã lucrul acesta în cele mai bune conditii, favorizând si activitatea economicã, fiindcã pe drumurile acestea nu se va merge doar de plimbare, ci si pentru transport mãrfuri. Important e sã-i sustineti pe primarii din comunele Gârceni si Pungesti, fiindcã o mare parte din aceastã reusitã se datoreazã acestor oameni. Ei au fost cei care au venit în permanentã la noi si au fãcut numeroase interventii, iar atunci când am gãsit sursa de finantare am realizat acest obiectiv important”, a declarat Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui. Important de mentionat este si faptul cã acest proiect este al treilea ca mãrime derulat de Consiliul Judetean Vaslui si finantat prin PNDL 2. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Ciprian Trifan, a atras atentia cã pânã la finalul acestui an trebuie implementate toate proiectele finantate prin PNDL 2. „Vreau sã multumesc cetãtenilor din aceastã zonã, pentru cã au avut rãbdare si au crezut în finalitatea acestui proiect. Sperãm ca pânã la 31 decembrie anul acesta sã finalizãm toate investitiile prin PNDL 2. E un drum construit bine, care nu a fost usor de construit, dar care va avea continuitate. Au fost trei teme de proiectare pentru cealaltã portiune pânã la Bãcesti, care va fi prin Bãbusa, pentru a avea un traseu cu viabilitate pe timp mai îndelungat”, a completat Ciprian Trifan, vicepresedintele CJ Vaslui. La rândul sãu, primarul comunei Gârceni, Sorin Scutelnicu, a sustinut cã localnicii din aceastã zonã au asistat la un moment istoric. „Multumesc Consiliului Judetean Vaslui, multumesc constructorului pentru lucrarea realizatã. Aveam patru sate care depindeau de aceastã portiune de drum judetean. Investitia, într-adevãr, ne-a scos din noroaie”, a precizat edilul comunei Gârceni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. S-a dus Buzatu repede sa se pozeze ,😂Ba milogule vezi ca ai un strategic de terminat , te-ai laudat cu el in campanie , si asa l-ai lasat hodor penal ce esti ,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.