spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Patru săptămâni de Black Friday, la Altex, din 28 octombrie până pe 24 noiembrie. LISTA reducerilor

- Advertisement -

Campania de Black Friday a Altex, liderul pieţei de retail din România, ȋncepe joi, 28 octombrie şi durează patru săptămâni, până pe 24 noiembrie.

Mii de produse, la cele mai bune oferte, vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex şi Media Galaxy din toată ţara, cât şi online. „Black Friday este unul dintre cele mai aşteptate evenimente de cumpărături ale anului şi vom oferi timp clienţilor pentru a-şi găsi produsul şi serviciile dorite, pentru a se informa, a compara, a face alegerile cele mai potrivite.    Pregătirile pentru BF, discuţiile cu furnizorii şi partenerii, s-au derulat pe tot parcursul anului. Astfel, Altex a reuşit să asigure o disponibilitate crescută a sortimentului, dar şi produse noi, aduse special pentru campania din 28 octombrie-24 noiembrie. De asemenea, compania s-a pregătit, din punct de vedere logistic, pentru a asigura livrarea ȋn termen a tuturor comenzilor, atât online, cât şi offline.    Vom oferi tuturor clienţilor din magazinele fizice şi online, şanse egale la promoţii şi stoc suficient. La Altex vor găsi cele mai mici preţuri din România, inovaţie, ultimele noutăţi, o gamă largă de produse şi o calitate superioară a serviciilor. Este ocazia perfectă să ȋşi reȋnnoiască tehnologia, să ȋşi uşureze viaţa şi să se simtă mai bine, acasă”, a declarat Raul Filip, Director de Achiziţii Altex România.

Citeste mai mult: adev.ro/r1moy4

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Mari jegosi sunt astia cu firmele de electronice/electrocasnice! De cand a intrat si la noi „moda” cu Black Friday, au inceput sa prosteasca lumea in cel mai ordinar mod, cu „reduceri de BF” tot anul! Nicio sanctiune pentru „misleading” , cum ar fi normal, la noi e posibil sa-ti bati joc de cumparatori cum vrea muschii magazinelor, ANPC e de decor 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.