16.1 C
Vaslui
18-sept.-2021

Patru tâlhari de 14 si 15 ani din Bârlad, arestati pentru infractiuni majore!!

DE NECREZUT… Politistii bârlãdeni au retinut patru minori, din municipiul Bârlad, bãnuiti de sãvârsirea mai multor infractiuni de tâlhãrie si tâlhãrie calificatã, lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat si lovire sau alte violente. Andrei M. L., Denis B. M., Stefãnut C. P. si Stefan I.M, au terorizat luni de zile cetãtenii dintr-un cartier din Bârlad. I-au furat, înjurat, lovit, sechestarat si amenintat pe mai multi cetãteni. Acestia a fãcut zeci de plângeri la Politia Bârlad, cãreia i-a luat mai bine de o lunã de zile ca sã probeze infractiunile comise de cei patru minori, doi de doar 14 ani si doi de 15 ani. Judecãtorul de drepturi si libertãti i-au arestat preventiv pe toti patru!

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bârlad au muncit mai bine de o lunã de zile, pentru a proba activitatea infractionalã a patru minori, cu vârste de 14 si 15 ani, bãnuiti de comiterea mai multor infractiuni de tâlhãrie si tâlhãrie calificatã, lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat si lovire sau alte violente. Andrei M.L, Denis B.M., Stefãnut C.P. si Ionut St.M., care au terorizat un întreg cartier, destul de central (Zona Stadion), unde functioneazã si o scoalã, au ajuns ieri în arestul IPJ Vaslui si apoi în Penitenciarul Vaslui, trimisi de judecãtorul de drepturi si libertãti.

Infractiuni majore la doar 14 si 15 ani!!!!

De necrezut cât tupeu si câtã lipsã de educatie au cei patru minori care au comis infractiuni majore. Au furat, tâlhãrit, ba chiar au sechestrat doi minori de 15 ani, pe care i-au bãtut si tâlhãrit!

„În urma cercetãrilor efectuate, politistii bârlãdeni au stabilit cã, în perioada 25 mai – 12 iulie 2021, minorii bãnuiti de comiterea infractiunilor ar fi deposedat, prin violentã sau amenintãri, mai multe persoane, de sume de bani sau bunuri de valoare pe care acestea le aveau asupra lor. Douã dintre persoanele vãtãmate ale unei infractiuni de tâlhãrie calificatã, minori în vârstã de 15 ani, ar fi fost lipsite de libertate si agresate fizic dupã comiterea infractiunii. Alte douã persoane vãtãmate, tineri în vârstã de 18 ani, din Bârlad, au suferit vãtãmãri corporale ce totalizeazã 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dupã ce au fost agresate ca urmare a savârsirii unei infractiuni de tâlhãrie calificatã. Totodatã, acestia sunt bãnuiti cã ar fi pãtruns în interiorul unui autovehicul parcat pe str. Republicii, din municipiul Bârlad, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Prejudiciul cauzat în urma sãvârsirii infractiunilor cercetate este estimat la peste 6.000 lei.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, inspectorul de politie purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 13 iulie a.c., politistii bârlãdeni i-au retinut pe cei 4 minori, pentru o perioadã de 24 de ore. În cursul zilei de ieri, 14 iulie, acestia au fost prezentati Judecãtoriei Bârlad, cu propunerea luãrii mãsurii arestãrii preventive. Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea Parchetului Bârlad, de a emite mandate de arestare preventivã pentru 30 de zile, minorilor tâlhari. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii bârlãdeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a tuturor persoanelor implicate.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here