Patru vasluieni convocati la primele douã reprezentative ale României

Nationala

LA LOT… Vasluienii Dragos Grigore (Ludogoret Razgrad) si Vasile Mogos (Chievo Verona) se aflã pe lista convocãrilor preliminare pentru meciurile României din luna noiembrie. “Tricolorii” vor întâlni Belarus (11 noiembrie, amical), Norvegia (15 noiembrie, Liga Natiunilor) si Irlanda de Nord (18 noiembrie, Liga Natiunilor).

Selectionerul Mirel Rãdoi a anuntat lista convocãrilor preliminare pentru meciurile României de luna viitoare. Pe lista selectionerului se aflã, din nou, Dragos Grigore si Vasile Mogos, fotbalisti nãscuti la Vaslui si care evolueazã în strãinãtate. Fundasul Dragos Grigore are pânã acum 38 de prezente în tricoul nationalei si un gol marcat, în timp ce Vasile Mogos a jucat un singur meci, cel cu Suedia, din preliminariile EURO 2020. În luna viitoare, România va disputa trei partide, prima dintre ele, pe 11 noiembrie, fiind cu caracter amical. Pe 15 noiembrie, România întâlneste, acasã, pe Norvegia, iar pe 18 noiembrie, joacã, în deplasare, cu Irlanda de Nord.

Munteanu si Pascanu, convocati la nationala de tineret

Pe 17 noiembrie, nationala de tineret va întâlni Danemarca, la Ploiesti, într-un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Un succes în fata danezilor ar garanta prezenta la Campionatul European. Pe lista convocãrilor preliminare anuntatã de selectionerul Adi Mutu se aflã doi jucãtori din judetul Vaslui: Louis Munteanu (Fiorentina) si Alexandru Pascanu (Ponferradina).
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ