spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Paul Rudd a vorbit despre ce înseamnă să fii cel mai sexy bărbat în viață. Ce sfat i-a oferit lui Chris Evans: „Ceilalți au mari așteptări de la tine”

- Advertisement -

Paul Rudd, actorul în vârstă de 53 de ani, care joacă în noul film „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, a primit titlul de cel mai sexy bărbat în viața în anul 2021. Anul trecut, starul de la Hollywood a fost bucuros să-i cedeze locul co-starului său din The Avengers, Chris Evans, în vârstă de 41 de ani.

Rudd, care va apărea pe coperta reviste People, pe 15 februarie, a vorbit despre ce înseamnă să fii cel mai sexy bărbat în viață și i-a oferit mai multe sfaturi prietenului său Chris Evans.

„Titlul acesta vine cu multă responsabilitate”, a declarat actorul, adăugând: „Chris, ar trebui să ne rezervăm o zi pentru această discuție, pentru că va dura ore întregi. Trebuie să îndeplinești o mulțime de lucruri și ceilalți au mari așteptări de la tine. Dacă vrei o strategie pentru a gestiona totul sau detalii despre cum a fost, să știi că sunt disponibil. Ești cel mai sexy bărbat în viață, nu ai zile libere de la asta”. ..https://www.filmnow.ro/stiri/paul-rudd-a-vorbit-despre-ce-inseamna-sa-fii-cel-mai-sexy-barbat-in-viata-ce-sfat-i-a-oferit-lui-chris-evans-ceilalti-au-mari-asteptari-de-la-tine-97838

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.