Pavãl a fost trimis la cules de panselute, cu tot cu Neacsu | PAMFLET

Liberalii la Vaslui au mers pe mâna lui Pavãl la început. Nu e o glumã! Chiar si la alegeri, multi liberali au votat la primar cu acesta, iar la CL cu partidul lor. I-au dat credit cât se poate, iar acesta i-a rãsplãtit cu sictir. Viceprimarii i-au pus dupã vreo cinci luni, Consiliile de Administratie nu le-au schimbat, de manageri, nici nu mai vorbim. Liberalii au mers pe buna credintã a lui Pãval, care le-a promis solemn cã e independent. La început si-au zis cã nea Miticã si-a bãgat coada si l-au iertat, dar când a vãzut cã gluma se îngroasã, tinerii au luat frâiele si l-au trimis pe primar la plantat panselute.

I-a picat organigrama prin care voia sã mai angajeze vreo sutã de lipitori de afise de la PSD si bineînteles sã-l strecoare si pe Neacsu, fostul viceprimar pe post de administrator de oras. Dacã multi s-au aplecat spre treaba cu Neacsu, noi o sã disecãm un pic lucrurile cu cei o sutã de oameni pe care primarul vrea sã-i angajeze. Si de data aceasta, resursa sunt moldovenii cu domiciliu în Vaslui. Dacã acum multi ani, primarul a mãrit salariile în institutie, fiindcã orasul nostru trecea de 100.000 de locuitori, acum vrea oameni în plus, fiindcã în hârtii figurãm cu vreo 150.000 de locuitori. DNA-ul s-a sesizat cu salariile mai demult, iar acum, probabil se va sesiza si cu acest proiect care nu a trecut, fiindcã liberalii si useristii s-au opus.

Cicã liberalii s-au pus pe treabã, vorba lui Arcãleanu, si vor sã arate vasluienilor cã zeul din Primãrie nu e chiar atât de imaculat. Afacerea troleibuzelor de la Transurb, jaful de la celelalte societãti vor fi în curând subiecte de studiu pentru procurori. Nu mai vorbim de asfaltãri, de afacerile cu Jan, smecherul care vopseste si reparã scoli de se plictiseste lumea, pe bani buni de la Primãrie. Fiti pe fazã, cã viitorul sunã bine.
1 COMENTARIU

  1. de parca numai in Vaslui .. populatia este mai mare in hirtii decit in realitate … … despre ce vorbimmmmm atita timp cit salariul rimarului este functie de nr. de locuitori ….
    cine si cind va regla – DNA, ROCURATURA, sa se merga pe realitate .. cu caeste cifre ?

LĂSAȚI UN MESAJ