21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Pavãl si Ciupilan îsi umflã muschii la Cântarea României | PAMFLET

În judet a început Cântarea României în varianta capitalistã. Sãptãmâna aceasta a fost rândul primarilor de la Vaslui si Husi sã intre pe scenã cu planurile de dezvoltare ale urbelor pe care le conduc în urmãtorul cincinal. În orasul dintre vii, primarul a propus metrou (autobuze electrice), parcuri, scoli cu profesori digitalizati, iar în urbea lui Tãnase, Pavãl viseazã la elicopterele lui Arcãleanu, aeroporturi de mici dimensiuni, hab-uri pentru antreprenori, parcuri tehnologice, dar si multe, multe spatii verzi. Ambii îsi propun sã facã din localitãtile lor poli de dezvoltare ai regiunii, de parcã Iasul ar fi un cartier al Vasluiului sau Husului.

Culmea e cã aceste proiecte pe urmãtorii cinci ani sunt fãcute de tot felul de amatori, fiindcã unii din salã, atenti la prezentare, au si spus cã au un déjà-vu si cã aceste proiecte în esentã le-au mai fost prezentate si acum cinci ani. Oricum, e cea mai tare glumã sã dai si bani si sã spui cã în urmãtorii cinci ani, Iasul o sã ajungã orasul de lângã noile metropole, Vaslui si Husi, si nu invers.

Ce putem sti sigur în urmãtorii cinci ani e cã Vasluiul si, mai nou, Husul o sã-si dubleze populatia cu moldoveni adusi de peste Prut. La Vaslui o sã ajungem la 300.000 de locuitori, iar la Husi o sã ajungem la vreo 50.000. Poate asa o sã se stie de Vaslui si Husi în toatã Europa, ca fiind locul care genereazã cele mai multe pasapoarte si buletine fãcute pe domicilii fictive.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here