4.4 C
Vaslui
30-nov.-2022

Pavlovic lãsat acasã

- Advertisement -

“Galben-verzii” au intrat în cantonament înaintea întâlnirii cu Sparta praga

FC Vaslui a plecat încã de ieri la Bacãu, acolo unde va sta pânã în ziua meciului cu Sparta Praga. Din lotul deplasat de Hizo lipseste Milos Pavlovic, fotbalist cãzut în dizgratia conducerii clubului, dupã ce a ridicat pretentii financiare total nefondate.

Cu un lot decimat de accidentãri, FC Vaslui îsi joacã cartea europeanã împotriva celei mai galonate formatii din Cehia. Trupa lui Martins Hasek vine dupã cinci victorii consecutive în aceast sezon competitional si va fi o nucã tare pentru “galben-verzi”. Pe lângã jucãtorii accidentati, Viorel Hizo nu se va baza nici pe serviciile lui Pavlovic, fotbalist exclus din planurile echipei, de conducerea clubului. Într-un comunicat postat pe siteul oficial al FC Vaslui, se aratã cã fotbalistul a transmis clubului o cerere aberantã, prin care solicita ca “galben-verzii’ sã nu recunoascã jurisdictia FRF-LPF.

Iatã cum aratã comunicatul dat ieri publicitãtii:

“În data de vineri, 12 august, în urma unei solicitãri venite din partea unuia dintre agentii jucãtorului Milos Pavlovic prin care avea niste pretentii exagerate comparativ cu contractul semnat, clubul a avut discutie lãmuritoare cu jucãtorul. Tinând cont de faptul cã echipa are multi jucãtori accidentati si nu a putut face tranferuri în ultimul an de zile, conducerea clubului a fost de acord sã-i suplimenteze contractul cu o sumã foarte importantã. Dupã ce a dat asigurãri cã totul este în regulã, iar Milos Pavlovic fusese de acord cu suma propusã, ne-a transmis de la impresarul sãu cã nu semneazã întelegerea decât dacã clubul nu recunoaste jurisdictia LFP-FRF. Aceasta cerere aberantã i-a fost scrisã de agentul sãu, iar dacã FC Vaslui i-ar fi dat curs, cu sigurantã clubul ar fi fost dezafiliat. Tot pe aceastã cale dorim sã facem public faptul cã jucãtorul a refuzat sã intre în cantonament în meciul din etapa a 3-a cu Chiajna, iar din acest motiv clubul se vede nevoit sã ia mãsurile disciplinare prevãzute în regulament, iar jucãtorul va fi pus pe lista de transferuri.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.