Pe Cîtu îl asteaptã cu pietre si fanfarã, atât Boul Ros si cel Galben, cât si gasca lui Uzatu | PAMFLET

Sãracul Creangã, mare dreptate a mai avut când a scris povestea cu drobul de sare. La noi prostia omeneascã limite nu are. Cã vorba aia, drobul de sare mai poate sã cadã de pe horn, însã sã numeri gãurile din asfalt dintr-un oras, cu politistii care au patru clase, mai greu. La fel de greu e sã te îmbraci în costum national si sã stai ca floarea soarelui în asteptarea lui Cîtu, în speranta ca acesta o sã-ti dea bani la Vaslui, dupã ce asmuti o armatã de primari care construiesc scoli unde nu sunt elevi si drumuri unde mai sunt patru case dintr-un sat. Dar la Vaslui e posibil. Si stiti de ce? Fiindcã atunci când tunã, îi adunã pe toti la un loc. Ia închipuiti-vã cum ar arãta un partid cu Miticã Uzatu, Dan Material, Boul Ros si Boul Galben la butoane, însotit de primarii penali scosi pe usa din dos de justitie, cum e cazul celui de la Drânceni, Osesti, Voinesti, Ibãnesti, Berezeni sau Vetrisoaia.

Acesti bãieti ar sta vesnic la putere, iar Vasluiul ar deveni iadul însusi. Cã tupeul lor e fãrã de margini. Nu spunem acum cã cei din partidul lui Cîtu or fi niste îngerasi. Cã au si ei, slavã Domnului, bãsistii lor, cã de-i scapi la borcanul cu miere, dispare ca-n Triunghiul Bermudelor. Dar când Uzatu se uneste cu Dan Material, tineti-vã bine. Pãi alde Adi Shaorma e mic copil, cu trãsnãile sale de genul Aldo Moro sau mars funerar la venirea premierului. Însã se impune întrebarea : De ce tresare Uzatu, cã la liberali se încheagã un nucleu fãrã pesedisti sub acoperire. De ce atât zgomot, dacã Tãtaru e un incompetent, dictator si habarnist ? Pãi, nu ar fi în interesul lor ca PNL sã fie un partid slab? Se tem gusatii de un astfel de partid, care ar putea deveni liber de PSD?

Iatã de ce s-a încins lupta în aceastã micã bãtãlie internã electoralã, de si-au deranjat concediile atât Dan Material cât si cinstitul Miticã Uzatu, pentru a pune poveri pe Boul Ros si Boul Galben. Cã dacã acestia reusesc, viitorul PSD în judet e asigurat, iar printul Tudorel va ajunge mare si la trup, dar si la stat, în purgatoriu pe care cu stoicism Uzatu si ai lui ni-l pregãtesc.
9 COMENTARII

 1. După aceste alegeri Tudorel va fi făcut făraș cu tot cu mămică lui 😂, a avut curajul sa se ridice, acum Tătaru își face treaba cu el apoi în da la gunoi pentru ca asa e tatara iartă dar nu uita, Vedeți ce a făcut Tătaru cu Primarii Tamas și alți membri care au avut puterea sa spun ce au avut pe suflet, Tătaru asta e o mare jigodie de om.(nu sunt om politic?) am tras concluzii din ce am citit pe aici aici. Vrn fiți un pic mai ziariști ca prea lingăi sunteți

  • Bai nea’ Huhurezean, daca vorbesti de Tamas, sluga lui Buzatu, ar fi mai bine sa taci! Ala l-a tradat si pe Olteanu, care l-a sprijinit 4 ani ca sa acceseze fonduri prin PNDL, numai pentru a ramane primar cu ajutorul lui Buzatu. Halal exemplu de moralitate ai ajuns sa invoci! Si astazi situatia se repeta cu primarul de la Barlad, care in sfarsit, si-a dat arama pe fata si a aratat ca de fapt este in suflet cu Buzatu si ca e fan trei sarmale, pardon trandafiri.

   • Si eu aveam impresia ca Boroș e un prostovan dar s-ar putea sa fie mai deștept decât cred unii.
    Sa fim înțeleși nu ma refer ca ar fi vreo mare cinste sau integritate politica, clar tot curva profitoare pentru cașcaval ca majoritatea politicienilor, dar știind mai multe chestii interne s-ar putea sa anticipeze mai bine un dezastru politic si poate de aia se si mișca asa

    • Sa stii ca si eu am crezut ca Bouros este un personaj versat in ale politicii dar m-am linistit cand am inteles ca este o victima a cultului personalitatii, creat in jurul lui de gratiile militare disperate dupa privilegii. Se pare insa ca si gratiile acestea aplica, in momentul in care simt pericolul, zicala: Cei patru eveanghelisti erau trei, Luca si Matei/ A plecat unul si n-a mai ramas niciunul. Ravasul de dragoste transmis de UM Primaria Barlad este doar pentru a-i adormi vigilenta lui Bouros, pentru ca deja doi dintre cei mai aprigi sustinatori dau semne ca pactizeaza cu celalta parte!

   • Lasă că nici cu Olteanu nu îmi e rușine,, și din ce îmi aduc eu aminte Tătaru a ajuns președinte cu ajutorul Domnului Marius Arcaleanu… Ca mai apoi cel din urma sa fie făcut preș de către Tătaru. toate asta doar pentru ca Doamna Polak are unghii și știe sa scarpine pe spate bine 😉

    • Cu ajutorul cui?? Ce reprezenta Marius Arcaleanu in PNL, cand batalia se dadea intre Tataru si Dan Marian? Inteleg ca vrei sa ii faci imagine dar nici chiar asa eludand cel mai elementar adevar! Tu nu stii oare ca daca nu era Tataru personajul numit Arcaleanu era si acum angajat la una dintre firmele intrate in insolventa din Vaslui?
     In ceea ce o priveste pe Simona Polak sa stii ca est pe aproape cu caracterizarea, insa ea e atat de versatila ca nu stii daca e in tabara lui Tataru, a lui Arcaleanu sau Bouros. De, stii doar zicala: In spatele unui barbat de succes (Tudor) sta o femeie puternica (mama)!

LĂSAȚI UN MESAJ