5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Pedeapsa primită de individul care a încercat să violeze o angajată CFR în propriul birou, apoi a incendiat-o

- Advertisement -

Un tânăr de 26 de ani, condamnat anterior pentru viol în formă agravată, a primit acum ani grei de închisoare pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie calificată şi tentativă de viol.

Curtea de Apel Galați l-a condamnat definitiv în 31 octombrie pe Marius Dobrin, un gălăţean de 26 de ani, la 18 ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie calificată şi tentativă de viol. Tânărul primise inițial 10 ani de ani închisoare, dar cazul a fost rejudecat, iar pedeapsa a fost majorată substanțial.

De asemenea, a fost obligat să îi plătească victimei, o femeie impiegat, daune morale de 60.000 de lei, la care se adaugă 36.690,92 lei, reprezentând contravaloarea îngrijirilor medicale pe care victima, o femeie impiegat, le-a primit în perioada 30.05.2020-8.07.2020 la Spitalul de Urgență din Galați.

În 30 mai 2020, poliţiştii Secţiei Regionale de Transporturi Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a incendiat biroul impiegatului de mişcare din staţia CFR Iveşti şi a încercat să întreţină raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie de 50 de ani…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/pedeapsa-primita-de-individul-care-a-incercat-sa-2217444.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.