23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Pedeapsa primită de preotul care şi-a ucis socrii într-un grav accident rutier. Depăşire inconştientă pe linia continuă

Preotul gălăţean Florin Şerbu a fost condamnat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Judecătorii l-au găsit vinovat de efectuarea unei depăşire imprudente cu maşina pe care o conducea, în urma căreia a acroşat un alt autovehicul şi a lovit frontal o maşină care venea pe contrasens.

Judecătoria Galaţi a pronunţat un prim verdict în cazul preotului Florin Şerbu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Preotul a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru ucidere din culpă şi la 2 ani de închisoare pentru vătămare corporală din culpă. Instanţa a contopit pedepsele, astfel că Florin Şerbu a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

Judecătoria Galaţi a stabilit şi ca societatea la care era asigurat preotul să plătească daune materiale şi morale consistente, de ordinul a sute de mii de euro, către familia victimelor şi mai multe unităţi medicale.

”Obligă la plata daunelor materiale în cuantum de : 4.586 lei către partea civilă Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol; 89.716,75 lei către partea civilă Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni Bucureşti; 7.000 euro către partea civilă Sc Camino Driver SRL Galati; 5.849,33 lei către Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii Marie S. Curie Bucureşti; 23.068,18 lei către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. AP. Andrei Galati; 80.000 lei către partea civilă T. F.; 10.000 lei către partea civilă T. C.; obligă la plata daunelor morale în cuantum de : 100.000 euro către partea civilă T.F.; 300.000 euro către partea civilă T.D.M.; 100.000 euro către partea civilă T.C”, se menţionează în decizia instanţei. Decizia Judecătoriei Galaţi nu este definitivă.

Citeste mai mult: adev.ro/r9nzop

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here