spot_imgspot_img
14.7 C
Vaslui
30-sept.-2023

Pedeapsa primită de un bărbat care şi-a ucis fosta parteneră cu un cuţit în inimă. „Tati cuţitul mami mort”

- Advertisement -

Un tânăr de 27 de ani nu s-a împăcat cu gândul că fosta lui concubină îşi refăcuse viaţa cu un alt bărbat şi  nu mai dorea să reia relaţia cu el, iar într-un moment de rătăcire a lovit-o cu un cuţit în inimă. La crimă a asistat şi fiica cea a mică a celor doi, care a anunţat vecinii.

Tribunalul Bacău l-a condamnat pe Ciuche Dragoş Florin, un tânăr de 27 de ani, la 12 ani şi 6 luni de de închisoare pentru omor. Instanţa a stabilit ca bărbatul să achite 7.000 de lei drept cheltuieli materiale, mama victimei să fie despăgubită cu 10.000 de euro, iar celor două fiice ale sale să primească fiecare câte 10.000 de euro ca daune morale.

Decizia instanţei a fost pronunţată pe 15 decembrie şi nu este definitivă. Ciuche Dragoş Florin a trăit în concubinaj cu o tânără de 21 de ani timp de şase ani în satul Secuieni, din judeţul Bacău, în urma relaţiei rezultând doi copii minori, iar în cursul lunii mai 2021 s-au despărţit. Bărbatul nu a suportat ideea despărţirii, mai ales după ce a aflat că fosta lui concubină îşi găsise un alt partener.

Citeste mai mult: adev.ro/r4rre7

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.