spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Pedeapsa primită de un român drogat pentru că a agresat un polițist care îl ajuta să ajungă în siguranță acasă

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Un bărbat care căzuse pe stradă în stare de inconștiență după ce consumase droguri, a devenit agresiv cu unul din polițiștii care venise să îl ajute. Omul legii a fost nevoit să folosească spray-ul lacrimogen pentru a-l potoli și a fost rănit în urma altercației.

Judecătoria Galați l-a condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendarea executării pe un bărbat acuzat de ultraj. Individul a fost obligat și să îi plătească daune de 1.000 de lei polițistului pe care l-a agresat în contul ochelarilor de vedere care au fost distruși în altercație. Decizia instanței nu este definitivă.

Anchetatorii au stabilit că individul, cunoscut cu antecedente penale, plecase pe 20.11.2020 spre domiciliul surorii sale, dar pentru că nu cunoaște prea bine străzile din Galați, a coborât dintr-un autobuz în cartierul Micro 39.

După ce a parcurs o distanţă pe jos, s-a aşezat şi şi-a pregătit două ţigări cu substanţe etnobotanice, spice-uri, pentru a le fuma, după cum avea să recunoască ulterior. La un moment dat i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ, fiind observat de trecătorii din zonă, care au sunat la 112…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/pedeapsa-primita-de-un-roman-drogat-pentru-ca-a-2200844.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.