5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Pedeapsă record pentru bestiile care au nenorocit zeci de tinere. „Uneia i-au tăiat mâna cu sabia, apoi au bătut-o cu ea până a leşinat”

- Advertisement -

Membrii clanului Săndulache au fost condamnaţi, în Spania, la încă 73 de ani de închisoare, pe lângă cei 108 ani pe care îi primiseră în 2018. Cei doi fraţi care conduceau clanul Săndulache, Cristian şi Sebastian Săndulache au fost acuzaţi atunci de proxenetism şi violenţa extremă.  Acum, ei au fost condamnaţi de un tribunal din Ovideo pentru trafic de persoane şi prostituţie coercitivă. Totodată, au fost acuzaţi că au format un grup infracţional în care au cooptat alţi opt români.

Publicaţia El Diario Montanes notează că tinerii români formează un grup infracţional organizat din 2016. Cei doi fraţi şi ceilalţi membrii ai clanului aflaţi în subordinaea lor aduceau în Spania tinere, în special de naţionalitate română, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani.

De regulă, ei îşi atrăgeau victimele prin metoda „lover Boy”, pretinzând că sunt îndrăgostiţi de ele sau le minţeau că vor să le ajute pentru că sunt impresionaţi de problemele lor, iar pentru asta le oferă locuri de muncă bine plătite în Spania.

Odată ajunse la destinaţie, fetele aflau cu groază că au fost păcălite şi că din acel moment erau obligate să se prostitueze pentru a-şi achita datorii imaginare faţă de cei doi fraţi. Tinerele care refuzau iniţial erau „convinse” prin cele mai barbare metode: erau violate, înfometate şi bătute cu bestialitate.   De altfel, imediat după ce ajungeau în Spania, tinerele erau transferate în regiunea Asturia, unde îşi avea sediul grupul criminal. Aici, ele erau găzduite în apartamente închiriate de organizaţie în Oviedo, în camerele clubului Victoria, în Colloto şi în barul Coyote, Oviedo.

Portalul iberic El Comercio scrie că clanul Săndulache a construit în doar câţiva ani cea mai mare reţea de trafic uman din Spania. Într-un final, după doi ani în care au maltratat tinerele pe care le transformau în prostituate, cei doi fraţi au fost judecaţi şi condamnaţi la 108 ani de închisoare. Cristian şi Sebastian Săndulache au fost condamnaţi la 55, respectiv 53 de ani de ani de detenţie şi sunt închişi încă din 2018.

Cruzime dusă dincolo de orice limite

Zilele trecute, ei au apărut din nou în faţa magistraţilor Secţiei a III-a a Curţii Provinciale din Oviedo, într-un nou dosar. Acuzaţiile care le-au fost aduse sunt absolut înfiorătoare.    Un martor a povestit că fraţii i-au tăiat mâna unei tinere românce pe care au obligat-o să se prostitueze, dar i-a refuzat. Apoi, după ce i-au tăiat mâna cu o sabie, au bătut-o cu propria mână până când aceasta a leşinat.   O altă victimă a povestit că era obligată să transporte droguri în vagin şi a mărturisit că nu era singura pusă într-o astfel de situaţie riscantă din toate punctele de vedere.

Citeste mai mult: adev.ro/qna60p

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.